کد خبر: 3310686
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۶

جمع‌‎آوری یک میلیارد تومان زکات طی سال ۹۳ در شهرستان اهر

گروه اجتماعی: طی سال ۹۳ یک میلیارد تومان زکات در شهرستان اهر جمع‌‎آوری و برای احداث ۹ مسجد در مناطق زلزله‌‏زده، تعمیر پنج مسجد، شن‎ریزی راه‎های روستایی، تأمین جهیزیه برای نوعروسان و درمان نیازمندان هزینه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، حجت‎‏الاسلام جواد حاجی‎زاده، امام جمعه و رئیس ستاد احیای زکات شهرستان اهر مروز، 12 خرداد در جلسه توجیهی و آموزشی عاملان زکات که با حضور 200 نفر از آنان برگزار شد، از جمع آوری یک میلیارد تومان زکات طی سال گذشته در شهرستان اهر خبر داد و گفت: این میزان زکات برای احداث 9 مسجد در مناطق زلزله‏زده، تعمیر پنج مسجد، شن‎ریزی راه‎های روستایی، تأمین جهیزیه برای نوعروسان و درمان نیازمندان هزینه شده است.

وی با بیان اینکه در کنار پرداخت زکات واجبی، باید زکات مستحبی نیز از سوی مردم مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: هدف از پرداخت زکات حل مشکلات مردم است که خداوند به آن امر کرده است و اگر پرداخت زکات بیش از پیش در جامعه جای خود را بگیرد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

حجت‎‏الاسلام حاجی‏‎زاده ادامه داد: مؤدیان و عاملین زکات نیز باید در هزینه‎‏کرد آن، فقرا و نیازمندان را در اولویت قراردهند.

سیدمحمد عابدی، فرماندار شهرستان اهر نیز در این جلسه گفت: در صورت مشارکت روستائیان در جمع‌آوری زکات، اجرای طرح‌های عمرانی در آن روستاها در اولویت خواهد بود.

وی یادآور شد: اگر در کنار دولت مردم نیز در اجرای طرح‌های مختلف مشارکت داشته باشند شاهد تسریع در به ثمر رسیدن آن‌ها خواهیم شد و یکی از این راه‌ها همین جمع‌آوری زکات است که اگر کسانی از وضعیت مالی خوبی برخوردار هستند در این زمینه پیشقدم باشند مشکلات یکی پس از دیگری حل خواهد شد.

ارسلان طهماسبی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان اهر نیز تأکید کرد: تاکنون عایدات 70 اصله درخت میوه تحت عنوان شجره طیبه به ستاد زکات شهرستان اهر اختصاص یافته است.

طهماسبی افزود: کمیته امداد شهرستان اهر برای دریافت زکات شهروندان جهت کمک به مستمندان در زمینه‎های مختلف آمادگی کامل دارد.

captcha