کد خبر: 3310687
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷

کتاب مجموعه عکس‌های مراسم نیمه شعبان منتشر می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ: مجموعه عکس عکاسان حرفه‌ای از مراسم ولادت حضرت مهدی(عج) در نیمه شعبان، منتشر می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، عکس‌های این مجموعه با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی استان قم و معاونت آفرینش‌های هنری مسجد مقدس جمکران گردآوری و منتشر خواهد شد. این کتاب عکس‌های عکاسان حرفه‌ای را در بر می‌گیرد که با موضوع جشن‌ها و آئین‌های ولادت حضرت مهدی(عج) عکس‌برداری شده‌ باشند.

بنابر اعلام روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان قم، همچنین با همکاری این دو سازمان نخستین مسابقه عکس تلفن همراه با عنوان «قاب فیروزه‌ای» برای عموم علاقه‌مندان به هنر عکاسی برگزار می‌شود.

موضوعات این مسابقه؛ خانواده منتظر، نیایش و استغاثه است و تنها عکس‌هایی داوری خواهند شد که با گوشی همراه عکس‌برداری شده باشند. علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه می‌بایست در سایت جشنواره به نشانی www.jamkaran.ir/festival ثبت‌ نام و آثارشان را بارگزاری کنند. هر هنرمند می‌تواند در هر بخش رقابتی، حداکثر تا پنج قطعه عکس ارسال کند.

شرکت‌کنندگان برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط مسابقه می‌توانند به نشانی اینترنتی این جشنواره مراجعه کنند.

جواد بیطرفان

captcha