کد خبر: 3311087
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۱

جوان نیشابوری مقام دوم مسابقات قرآن کریم نیروهای مسلح را کسب کرد

کانون خبرنگاران نبأ: کانون قرآن و پایگاه مقاومت بسیج مسجد الهادی(ع) سبزوار از قاسم قبدیان که توانسته بود مقام دوم مسابقات قرآن کریم نیروهای مسلح را کسب کند، تجلیل کرد.

 به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، افسر وظیفه قاسم قبدیان از ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور در سال جاری پس از موفقیت در مراحل مقدماتی، استانی و کشوری در مسابقات قرآن کریم در سپاه، به مرحله مسابقات قرآن کریم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران راه یافت که توانست در این مرحله مقام دوم، در رشته ترتیل را به‌دست آورد و به عنوان تنها نیروی وظیفه از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این رشته حائز رتبه شود.

این نخبه قرآنی رمز موفقیت خود را شرکت در جلسات قرآنی سلسه‌الذهب به استادی علی قبدیان و سلیم به استادی علی قاسم‌آبادی دانست. این نخستین بار است که یک نیروی وظیفه از شهرستان نیشابور به این مرحله راه می‌یابد.

captcha