کد خبر: 3312122
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
قالیباف:

خروجی فعالیت‌های شهرداری مسائل دینی باشد/ کار قرآنی متعلق به تمام اقشار جامعه است

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: شهردار تهران در افتتاحیه نخستین نمایشگاه شمیم وحی با بیان اینکه باید در شهر تهران هر کاری را انجام می‌دهیم نهایتاً خروجی آن کار دین باشد، اظهار کرد: کار قرآنی متعلق به تمام اقشار جامعه ‌است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد‌باقر قالیباف، شهردار تهران در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه شمیم وحی با بیان اینکه برپایی چنین نمایشگاهی یکی از اقدامات خوب و مطلوبی است که در آستانه ماه مبارک رمضان شاهد آن بودیم، اظهار کرد: جای چنین نمایشگاهی در مجموعه فعالیتهای شهرداری خالی بود.
وی با تأکید بر اینکه در حوزه عترت اقدامات خوبی در شهرداری انجام گرفته است، افزود: امید داریم پایه‌گذاری این نمایشگاه در توسعه فرهنگ قرآنی در شهر به ما کمک کند و اثرگذار باشد.
قالیباف با اشاره به اینکه برپایی این نمایشگاه با فعالیتی فشرده انجام شده است، عنوان کرد: ان‌شاء‌الله سنگ‌بنای مصالح برای ماندگاری و پایه‌گذاری این نمایشگاه در مجموعه مدیریت شهری باشد.
شهردار تهران با اشاره به مدیریت شهری تصریح کرد: من و همکارانم همیشه این سؤال را از هم داریم که به هرحال چه فرقی میان شهر تهران و شهری دیگر در کشوری دیگر است، همان طور که تلاش می‌کنیم تا فضای عمرانی و ناوگان عمومی و وجهه شهر را ارتقاء دهیم تا شهر به پیشرفت و توسعه برسد، ‌باید به توسعه فرهنگ قرآنی در شهر نیز توجه ویژه داشته باشیم.
شهردار تهران با تأکید بر اینکه افرادی که به توسعه فعالیت‌های شهری ما نگاه می‌کنند معتقدند گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته شده است که به‌واسطه آن شهر تهران قابل دیدن شده است، تصریح کرد: مهم این است در شهر تهران هر کاری را انجام می‌دهیم نهایتاً خروجی آن کار دین باشد که شهروندان شهر بتوانند بندگی خدا را بهتر انجام دهند.
قالیباف عنوان کرد: اگر این توفیق در انجام فعالیت‌ها نداشته باشیم در مسیر زیست‌مؤمنانه حرکت نکرده‌ایم و حال آنکه در این هنگام هیچ فرقی بین شهری که در شهر اسلامی است با سایر شهرهای پیشرفته کشورهای غیراسلامی نیست.

انجام بهتر عبادت خدا در سطح شهر؛ هدف اصلی نظام اسلامی
وی با تأکید بر اینکه هدف از نظام اسلامی این است که بتوانیم عبادت خدا را در سطح شهر بهتر انجام دهیم و در آن هنگام است که رسالت خود را انجام داده‌ایم، افزود: خداوند قرآن را برای اصلاح انسانها قرار داده است قرآن کتاب فصل و نسل نیست بلکه ‌کتاب تمدن‌ساز و متعلق به تمام دوران است.
قالیباف اظهار کرد: اگر جامعه بشری با چالش بزرگ محیط زیست روبروست برای این است که به فرهنگ قرآن عمل نکرده‌ایم و حال آنکه قرآن کتاب زندگی است.
شهردار تهران تصریح کرد: در شهرداری تهران بر این تأکید داشته‌ایم که رویکرد فعالیت‌هایمان بر مبنای قرآن‌ باشد لذا توجه ویژه به سه مقوله قرآن، نماز، اذان در شهرداری مد‌نظر قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: شاید نتوانسته باشیم در این زمینه حق مطلب را ادعا کنیم اما سعی کرده‌ایم وظیفه‌مان را در این زمینه به نحو مطلوبی انجام دهیم.
قالیباف با بیان اینکه در زمان حیات آقا‌مجتبی تهرانی طی چندین بار به محضر ایشان مشرف شدم، اظهار کرد: یکی از تأکیدات مکرر ایشان این بود که شما مسئول دین مردم هم هستید در عین اینکه به تمام فعالیتهای حوزه شهری توجه می‌کنید باید به بسط و گسترش فرهنگ قرآنی نیز توجه داشته باشید.
شهردار تهران با اشاره به اینکه توجه به فرهنگ قرآنی باید سرآمد تمام فعالیت‌ها باشد، تصریح کرد: بارها گفته‌ام کار قرآنی متعلق به تمام اقشار و تمام جنسیتهاست و ما در شهرداری می‌توانیم برای زمینه‌سازی این امر تلاش کنیم و این کار هم محدود به این نمایشگاه چند روزه نیست بلکه باید در طول سال تداوم داشته باشد.

مطالب مرتبط
captcha