کد خبر: 3312239
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۱

درخواست یک سازمان بین‌المللی برای آزادی دبیرکل جمعیت اسلامی «الوفاق» بحرین

گروه بین‌المل: سازمان بین‌المللی «بدون عدالت، صلحی وجود ندارد» آزادی شیخ علی سلمان، دبیرکل جمعیت اسلامی «وفاق» بحرین را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الوفاق»، سازمان «بدون عدالت، صلحی وجود ندارد» که مقر آن در رم پایتخت ایتالیا است، آزادی شیخ علی سلمان، دبیرکل جمعیت اسلامی «وفاق» بحرین را خواستار شد.
این سازمان بین المللی اعلام کرد: شیخ علی سلمان شخصیتی صلح‌جو و بازداشتش اقدامی غیرمنطقی است.
نیکلاس تالامانکا، رئیس سازمان بین‌المللی «بدون عدالت، صلحی وجود ندارد»، با ابراز شگفتی از بازداشت شیخ سلمان، وی را شخصیتی شناخته شده دانست که اظهارات و مواضع علنی او از پایبندی به نفی خشونت حکایت دارد، و سیاستها و تصمیمات وی مسئولانه و هشیارانه است.
وی گفت: مواضع سیاسی شیخ سلمان کاملا واضح و مشخص نشان می دهد که او پرهیز از خشونت را بهترین و صحیح ترین راه برای پیروزی در بحرین می داند.
نیکلاس تالامانکا اظهار داشت: اتهامات مطرح شده علیه دبیرکل جمعیت وفاق مبنی بر توسل به خشونت فقط تلاشی است برای مجازات بی دلیل وی. کما اینکه ادامه بازداشت او چهره واقعی دستگاه قضایی بحرین را نشان می دهد.. اگر این اتهامات به خاطر اظهارات علنی او است، ادامه بازداشت برای بازجویی کار غیرمنطقی و غیر ضروری است.
تالامانکا افزود: کاملا روشن است هدف از چنین مجازاتی، کشاندن جامعه به ورطه رادیکالیسم، افراط گرایی و آشوب است تا در نهایت کسانی که در داخل حکومت بحرین به دنبال خشونت طلبی هستند منافع خود را در مقابل مشی نفی خشونت شیخ علی سلمان تأمین کنند.

captcha