کد خبر: 3312272
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۱
سلطانی‌فر عنوان کرد:

مساجد دایرةالمعارف تاریخ ایران/ بر غنای این مکان‌ها می‌افزاییم

گروه جامعه: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مساجد را دایرةالمعارف تاریخ ایران عنوان و تصریح کرد: بنا داریم هر قدر می‌توانیم بر غنای این مکان‌های مذهبی تاریخی اضافه کنیم.

مسعود سلطانی‌فر، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مساجد کشور را گالری هنرهای اسلامی دانست و گفت: مساجد تاریخی مکان‌هایی هستند که بیانگر هویت، تاریخ و فرهنگی کشور ما است.

وی ادامه داد: مساجد دایرةالمعارف تاریخ ما هستند که علاوه بر جسم دارای یک روح و حال و هوایی هستند که طی قرن‌ها با حضور مردم در مساجد این روح و فضا به وجود آمده است.

سلطانی‌فر با اشاره به اینکه پرستشگاه‌های دین‌های مختلف دارای روح و فضای خاصی هستند، گفت: در مساجد ما روح و فضای ویژه‌ای وجود دارد که بیانگر چگونگی برقرار کردن ارتباط بین خالق و مخلوق است و فکر می‌کنیم حضور گردشگران مختلف در این مکان‌ها می‌تواند ما را با بخشی از فرهنگ، تاریخ و هویت ملی و مذهبی کشورمان آشنا کند و یکی از پر جاذبه‌ترین مکان‌های گردشگری ما مساجد در نقاط مختلف کشور هستند.

وی در پایان اعلام کرد: بنا داریم هر قدر می‌توانیم بر غنای این مکان‌های مذهبی تاریخی اضافه کنیم.

captcha