کد خبر: 3312425
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳

«گناه چهارم» شب‌های قدر روی آنتن می‌رود

گروه هنر: تصویربرداری تله‌فیلم «گناه چهارم» در تهران در حال انجام است و این اثر در شب‌های قدر روی آنتن می‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فیلم تلویزیونی «گناه چهارم» به کارگردانی سیامک خواجه‌وند از هفته گذشته در تهران مقابل دوربین رفته و گروه این روزها در شرق تهران مشغول تصویربرداری هستند.

خیابان هنگام، لوکیشن فعلی پروژه است و بعد از آن گروه تا اواخر هفته برای ادامه تصویربرداری به مناطقی چون سعادت‌آباد، پاسداران و شهرک غرب خواهند رفت. طبق برنامه‌ریزی‌ها تصویربرداری این تله‌فیلم طی دو هفته آینده به پایان می‌رسد و مراحل فنی آن نیز قرار است به طور همزمان با تولید و طی چند روز آینده آغاز شود. این تله فیلم با توجه به مضمون اجتماعی- مذهبی که دارد قرار است در شب‌های قدر ماه مبارک رمضان روی آنتن یکی از شبکه‌های سیما برود.

امیرمحمد زند، کاظم افرندنیا، کیمیا باباییان، جمشید جهان‌زاده، آرمان صورتگر، زهره حمیدی و... بازیگران اصلی فیلم هستند که تاکنون تمامی آنان مقابل دوربین خواجه‌وند رفته‌اند.

«گناه چهارم» به نویسندگی محمود اصلانی داستان زندگی دو خانواده را روایت می‌کند که بر اثر خشم حاصل از یک اتفاق کوچک درگیر مقوله قتل می‌شوند و در ادامه همین امر باعث به وجود آمدن اتفاقات مختلفی در طول داستان می‌شود... .

سایر عوامل اصلی این پروژه عبارتند از؛ مدیر تولید: مصطفی امجدی، تهیه‌کننده: داریوش بابائیان، مدیر تصویربرداری: عمار باستان‌فر، صدابردار: هاشم زنگی، طراح صحنه و لباس: ابوالفضل افشار، طراح گریم: حسین یزدی، مجری طرح و برنامه‌ریز: هادی رحیمی خواص، دستیار کارگردان: صبا قاسمی، منشی صحنه: اقدس معینی، عکاس: سپیده اشرفی، مدیر تدارکات: مجتبی مرشدلو، محصول شکوفا فیلم.

captcha