کد خبر: 3313033
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۱
مدیرمکتب‌ القرآن نور:

برگزاری طرح‌های ضیافت الهی در ایام ماه مبارک رمضان در دهاقان

کانون خبرنگاران نبأ: مدیرمکتب القرآن شهرستان دهاقان با اشاره به برگزاری طرح‌های ضیافت الهی و نشاط معنوی در ایام ماه مبارک رمضان و تابستان گفت: توجه به برنامه‌های فرهنگی و قرآنی از برنامه‌های پیش بینی‌شده شهرستان دهاقان است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سیدامیرحجازی، مدیرمکتب‌القرآن شهرستان دهاقان با اشاره به برگزاری طرح‌های ضیافت الهی و نشاط معنوی در ایام ماه مبارک رمضان و تابستان گفت: توجه به برنامه‌های فرهنگی و قرآنی از برنامه‌های پیش‌بینی شده شهرستان دهاقان است.

حجازی، نماینده اوقاف شهرستان دهاقان، صبح امروز در جلسه برنامه‌ریزی برنامه‌های ماه مبارک رمضان و تابستان در دهاقان با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی مناسب برای ماه مبارک رمضان، عنوان کرد: شهرستان دهاقان برای اجرای طرح ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان ضیافت الهی و طرح ویژه‌ی تعطیلات تابستان با عنوان نشاط معنوی در حال آماده سازی است.

وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ قرآن کریم در جامعه و به‌ویژه در بین کودکان و نوجوانان است، افزود: با توجه به این‌که در پیش‌بودن تعطیلات تابستانی و ماه مبارک رمضان و ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت اماکن مذهبی استان در پر کردن اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان و هم‌چنین بهره‌بردن مردم دهاقان از فیوضات ماه مبارک رمضان، دو طرح نشاط معنوی و ضیافت الهی اجرا می‌شود.

حجازی از آموزش حفظ و قرائت قرآن کریم به صورت جزء‌خوانی درماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: باتوجه به این‌که ظرفیت و پتانسیل شهرستان دهاقان در امر آموزش حفظ و قرائت قرآن کریم در دهاقان زیاد است تلاش می‌شود با ترغیب و تشویق جوانان، کلاس‌های آموزشی با حضور مربیان و قاریان برجسته استانی برگزار شود.

وی یادآور شد، طرح بزرگ حفظ قرآن کریم و جزء‌خوانی قرآن کریم نیز همزمان با ورود ماه بهار قرآن در اماکن مذهبی برگزار می‌شود، گفت: این طرح‌ها با حضور بیش از۲۰ مربی همه روزه ساعت ۷ بعد ازظهردرحسینیه اعظم شهرستان دهاقان برگزار می‌شود.

captcha