کد خبر: 3313101
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۳
افراش:

فعالیت‌های قرآنی باید با محوریت تشکل‌های مردمی تقویت شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن درخصوص فعالیت‌های مؤسسات قرآنی گفت: اصل موضوع فعالیت‌های قرآنی توسط مؤسسات، اصل مبارکیست و فعالیت‌های قرآنی باید با محوریت مردم و تشکل‌های مردمی دنبال و تقویت شود.

یوسف افراش، معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: اصل موضوع فعالیت‌های قرآنی توسط مؤسسات، اصل مبارک است که چندین سال است که شکل گرفته و گسترش پیدا می‌کند و اصل هم باید همین باشد و فعالیت‌های قرآنی باید با محوریت مردم و تشکل‌های مردمی دنبال و تقویت شود.

وی با اشاره به اینکه دولت هم باید آن بخش حمایتی و نظارتی‌اش را از مؤسسات قرآنی داشته باشد، ادامه داد: البته خوشبختانه شاهد حضور پررنگ مؤسسات در نخستین نمایشگاه شمیم وحی بودیم. مجموعه‌ای از مؤسسات بر مبنای نوع فعالیت‌هایی که داشته‌اند هم در حوزه فعالیت‌های آموزشی، هنری، تبلیغی و ترویجی نمونه‌هایی را عرضه کرده‌اند که جای تقدیر دارد.

افراش با تأکید بر اینکه فعالیت‌های قرآنی را بیشتر در جنبه آموزشی آن مدنظر قرار می‌دهیم، بیان کرد: البته آموزش محور فعالیت‌هاست اما در حوزه‌های هنری، تبلیغی و سایر حوزه‌ها نیز مؤسسات و تشکل‌های مردمی آغاز به فعالیت‌هایی مناسب کرده‌اند که نمونه‌ای از این فعالیت‌ها در نمایشگاه شمیم وحی عرضه شده است.

وی تأکید کرد: برپایی چنین نمایشگاه‌هایی هم جنبه حمایت از فعالیت‌های تشکل‌های مردم‌نهاد را دارد و هم فضاسازی می‌کند برای فرهنگ عمومی جامعه که حرکت‌های قرآنی هم از لحاظ کمی و کیفی گسترش پیدا کند.

معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم عنوان کرد: به‌ویژه اینک در آستانه ماه مبارک رمضان هم هستیم و این ابتکاری که امسال برای اولین بار شکل گرفته‌ است، ابتکار مبارکیست که امیداوریم در سال‌های بعد نیز تکرار و نهادینه شود و نمایشگاهی به مانند نمایشگاه «عطر سیب» که در حوزه عترت ویژه توانمندسازی هیئات مذهبی است و معمولاً نزدیک به ماه محرم‌الحرام شکل می‌گیرد، چنین نمایشگاهی نیز در حوزه قرآن هم بتوانیم فراهم کنیم تا از این طریق جلسات قرآن و مؤسسات و مراکزی که جلسات قرآن دارند و فعالیت‌های قرآنی انجام می‌دهند، حمایت‌هایی اینچنین داشته باشند تا دلگرم شوند تا نسبت به گسترش فعالیت‌های کمی و کیفی قرآن اقدام کنند.

وی با تأکید بر اینکه فضای این نمایشگاه متفاوت با اهدافیست که در نمایشگاه بین‌المللی قرآن دنبال می‌شود، بیان کرد: در این نمایشگاه بحث عرضه جدیدترین فعالیت‌ها و تولیدات قرآنی‌ ـ فرهنگی مؤسسات است و مردم هم مراجعه و بازدید می‌کنند و مواردی که مورد نیازشان است را خریداری و تأمین می‌کنند.

افراش تصریح کرد: این نمایشگاه جنبه حمایتی از تشکل‌ها، هیئت‌ها، مراکز و مؤسسات را دارد که بتوانند بیایند تجهیزات مورد نیازشان را تا حدودی خریداری کنندو هم جنبه معرفی هم دارد. بنابراین هم جنبه نمایشگاهی و معرفی مؤسسات را داردو هم جنبه حمایتی.

وی اضافه کرد: اندکی هدف‌‌گذاری این دو نمایشگاه متفاوت است اما در راستای یکدیگر است و قطعاً می‌تواند کمک کند به اینکه نمایشگاه پر‌بارتری داشته باشیم.

مطالب مرتبط
captcha