کد خبر: 3313711
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲
لیایی:

سفر کاروان قرآنی سیار طرح «۱۴۴۹، قرآن، کتاب زندگی» آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر طرح قرآنی ۱۴۴۹، قرآن، کتاب زندگی اظهار کرد: کاروان قرآنی سیار طرح امروز، ۲۳ خردادماه در نخستین روز اجرای طرح به استان البرز سفر کرده است.

احمد لیایی، دبیر طرح «1449، قرآن، کتاب زندگی» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به آغاز این طرح از امروز، 23 خرداد، اظهار کرد: برنامه شبکه قرآن سیما با محوریت طرح 1449، قرآن کتاب زندگی در طول اجرای این طرح به روی آنتن این شبکه تلویزیونی می‌رود.
وی با بیان اینکه نخستین قسمت از این برنامه تلویزیونی از ساعت 17 تا 19 امروز از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود، گفت: این برنامه تلویزیونی در حقیقت افتتاحیه طرح است و همزمان با آغاز این طرح از شبکه قرآن سیما، دیگر شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی نیز برنامه‌هایی با محوریت این طرح از امروز آغاز می‌کنند.
دبیر طرح 1449، قرآن، کتاب زندگی ادامه داد: یکی از نوآوری‌های امسال در طرح 1449، راه‌اندازی کاروان قرآنی سیار در استان‌ها است که هر روز ارتباط زنده با یکی از استان‌ها و شهرها خواهیم داشت؛ نخستین سفر کاروان قرآنی سیار به استان البرز است که هم‌اکنون این کاروان سیار در استان البرز مستقر شده است تا در نخستین برنامه 1449 با این استان ارتباط برقرار شود.
وی با بیان اینکه ارتباط با استان‌ها هر روز در دو باکس 25 دقیقه‌ای خواهد بود، عنوان کرد: ارتباط زنده تلویزیونی با برخی از استان‌های کوچکتر فقط محدود به یک روز می‌شود اما استان‌هایی که بزرگتر بوده و شهرهای بیشتری را در خود جای داده‌اند چندین روز ارتباط زنده خواهند داشت و کاروان قرآنی سیار هر روز به یکی از شهرها در این استان‌ها می‌رود.
لیایی درباره نحوه پخش برنامه تلویزیونی 1449 از شبکه قرآن سیما اظهار کرد: با توجه به اینکه هم‌اکنون مسابقات قرآن مالزی از شبکه قرآن سیما پوشش داده می‌شود این هفته برنامه کمتری از استودیوی شبکه قرآن سیما پخش می‌شود اما از هفته آینده به طور کامل در استودیو مستقر می‌شویم و طرح روند معمول خود را دنبال می‌کند.
وی درباره کارشناسان برنامه تلویزیونی 1449 شبکه قرآن سیما گفت: مهدی قره‌شیخلو، کارشناس تجوید، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شاه‌فضل، کارشناس شرح و توضیح و مفاهیم و حسن زرنوشه فراهانی، کارشناس حفظ در این برنامه تلویزیونی خواهند بود. فرشته ایزدی و هادی ربیعی نیز مجریان این برنامه تلویزیونی هستند.
دبیر طرح 1449، قرآن، کتاب زندگی ادامه داد: یک مسابقه پیامکی نیز برای این طرح در نظر گرفته شده است که شرکت‌کنندگان می‌توانند به صورت روزانه در این مسابقه پیامکی شرکت کنند. همچنین در طول پخش این برنامه تلویزیونی هر روز چند ارتباط زنده با رادیو قرآن نیز خواهیم داشت.

captcha