کد خبر: 3315163
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
حجت‌الاسلام حسینی:

روحانیون نقش تأثیرگذاری در افزایش مشارکت مردم در زکات دارند

گروه اجتماعی:امام جمعه خرم‌دره گفت: روحانیون نقش تأثیرگذاری در افزایش مشارکت مردم در پرداخت زکات دارند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام سید علی حسینی، امام جمعه خرمدره ظهر امروز،26 مرداد  در جلسه شورای زکات شهرستان خرم‌دره با بیان اینکه  خدمات امداد در خدمت‌رسانی به جامعه هدف و جمع‌آوری زکات مطلوب بوده است، تصریح کرد: کمیته امداد  یک ودیعه الهی در کشورمان است .
وی با اشاره به ضرورت  همکاری روحانیون در تبلیغ و ترویج زکات، عنوان کرد : روحانیون با انجام اطلاع‌رسانی و تبیین زکات به صورت چهره به چهره و یا گروهی و استفاده از ظرفیت بخشداری و شوراها در مشارکت مردم تأثیرگذار خواهند بود که  در همین راستا نیز مسئولان شورای زکات باید جلسه‌ای مشترک با روحانیون برگزار کرده و نسبت به تبیین برنامه‌های شورا در  زمینه زکات اقدام کنند .
این کارشناس مسائل مذهبی با تأکید بر اینکه استفاده از خردجمعی در تبیین برنامه‌های مختلف مهم است،یادآور شد :باید نسبت به اطلاع‌رسانی در زمینه اولویت مصرف زکات اقدام شودو فقرا در اولویت مصرف زکات قرار گیرند 
حجت‌الاسلام حسینی با بیان اینکه اعتماد مردم به کمیته امداد یکی از سرمایه‌های ارزنده این نهاد انقلابی است ،تصریح کرد :باید با تلاش و اطلاع رسانی بیشتر نورانیت کمیته امداد به مردم نشان داده شود.
در ادامه این جلسه نیز عباس قاسمی بخشدار مرکزی خرمدره با بیان اینکه  شورای زکات در امرجمع آوری زکات عملکرد مطلوبی داشته است،عنوان کرد :هدف از جمع‌آوری زکات خدمت‌رسانی به محرومان و رفع نیازهای نیازمندان است ‎.
وی با تاکید بر اینکه فقرا باید در اولویت مصرف زکات قرار گیرند، افزود: اجرای این فریضه طی سالیان کمک بسیاری به رفع مشکلات نیازمندان و محرومان کرده است.

captcha