کد خبر: 3315654
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۱

گشت‌های امنیت اخلاقی در ماه رمضان تقویت می‌شوند

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی استان همدان با تأکید بر اینکه گشت‌های امنیت اخلاقی در ماه رمضان تقویت می‌شوند، گفت: در این ماه کج‌رفتاری‌ها و بدرفتاری‌ها در مقایسه با دیگر ماه‌های سال کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حاجی‌محمد مهدیان‌نسب، فرمانده انتظامی استان همدان چهارشنبه، 27 خردادماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گشت‌های امنیت اخلاقی در ماه رمضان تقویت می‌شوند و  گشت‌های عملیاتی، محسوس و نامحسوس ویژه اماکن عمومی با هماهنگی دستگاه قضائی، سپاه پاسداران و ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: ماه رمضان ماه معنوی است که باعث شده بخشی از جرائم کاهش یابد و در این ماه شهروندان حرمت‌داری می‌کنند و این نشان از پایه‌های دیانت است، در این ماه نرخ بروز و ظهور جرائم و رخدادهای امنیتی و انتظامی، کج‌رفتاری‌ها و بدرفتاری‌ها در مقایسه با دیگر ماه‌های سال کاهش می‌یابد.

فرمانده انتظامی استان همدان در ادامه با اشاره به شعار سال‌جاری که توسط مقام معظم رهبری با عنوان «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» نامگذاری شده است، بیان کرد: در این سال مردم بیشتر همدل و همزبان هستند و با حرمت‌داری در ماه رمضان از کج‌روی و ناهنجاری جلوگیری می‌کنند.

مهدیان‌نسب روزه‌خواری در ملاء عام را به عنوان مظاهر علنی فساد و بی‌حرمتی به شرع مقدس و روزه‌داران دانست، بیان کرد: در ماده 38 قانون تعزیرات و مجازات اسلامی آمده که تظاهر به عمل حرامی چون روزه‌خواری در انظار عمومی از 10 روز تا دو ماه حبس و یا 74 ضربه شلاق دارد، سال 93 روزانه 130 نفر به خاطر روزه‌خواری در سطح استان دستگیر می‌شدند.

وی عنوان کرد: تعدادی رستوران بین‌راهی برای ارائه خدمات به مسافران پیش‌بینی شده و در سطح شهر نیز تعدادی غذاخوری برای ارائه خدمات به ویژه غذای سرد پیش‌بینی شده است، اگر واحدهای صنفی و عمومی اقدام به ارائه خدمات به روزه‌خواران کنند علاوه بر پلمب واحد صنفی به مراجع قضائی نیز معرفی خواهند شد.

وی ادامه داد: در ماه رمضان با تقویت گشت‌های امنیت اخلاقی، پلیس عفاف و حجاب با افراد بد حجاب که در جامعه با ظاهری خاص ظاهر می‌شوند و باعث مزاحمت برای روزه‌داران باشند، برخورد جدی خواهد شد همچنین در سطح شهر قبل از افطار تا یک ساعت بعد از افطار با حضور نیروی انتظامی طرح ترافیکی اجرا می‌شود.

فرمانده انتظامی استان همدان به انجام امر به معروف و نهی از منکر که در قانون و شرع تأکید شده اشاره و عنوان کرد: امرو به معروف در سه حوزه انجام می‌شود که مردم به مردم تذکر دهند، مردم به مسئولان و همچنین دولت به مردم تذکر می‌دهند.

captcha