کد خبر: 3315672
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۳

برگزاری همایش «لبیک یا رسول‌الله» در «حیدرآباد» پاکستان

شعب خارجی: همایش «لبیک یا رسول‌الله» به منظور دفاع از مقدسات اسلامی و نبی مکرم اسلام(ص) سه‌شنبه، ۲۶ خرداد، در «حیدرآباد» پاکستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از وابسته فرهنگی ایران در «حیدرآباد» پاکستان، محمداشرف آصف جلالی،  رئیس جماعت اسلامی «صراط مستقیم» پاکستان طی سخنانی در این همایش گفت: در دنیا، با وجود مخالف شدید مسلمانان، آمریکا در ملأعام فیلم‌های ضد اسلامی تولید می‌کند.
وی افزود: این اقدام آمریکا نشان‌دهنده تروریسم آشکار است. در این بین، سکوت مقامات، جای بسی شگفتی دارد.
رئیس جماعت اسلامی صراط مستقیم پاکستان تصریح کرد: این جماعت برای مقابله با اسلام‌ستیزی طرح «لبیک یا رسول‌الله» را آغاز کرده است که پس از حیدرآباد و بلوچستان، در سراسر پاکستان اجرا می‌شود.
آصف جلالی بیان کرد: در این طرح برای دفاع از مسلمانان در برابر تروریست‌ها، پرچم لبیک یا رسول‌الله به اهتزاز درخواهد آمد.
بنا بر این گزارش، همایش «لبیک یا رسو‌ل‌الله» پاکستان در مزار حضرت «سخی عبدالوهاب شاه جیلانی» در حیدرآباد پاکستان برگزار شد.
 

captcha