کد خبر: 3316320
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
حسینی خبر داد:

برپایی ۵۰۰ محفل قرآنی با حضور ۱۲ قاری مصری و یک بنگلادشی

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اعلام کرد: طی ماه مبارک رمضان، ۵۰۰ محفل قرآنی با حضور ۱۲ قاری مصری، شش قاری ایرانی و یک قاری بنگلادشی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌مصطفی حسینی، رئیس مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه‌ امروز شنبه، 30 خرداد‌ماه طی نشستی خبری با اصحاب رسانه به تشریح برنامه‌های این مرکز در ماه رمضان سال جاری پرداخت و عنوان کرد: ستاد برگزاری محافل قرآنی در ماه رمضان از چند ماه قبل تشکیل و با حضور دستگاه‌های مختلف به شناسایی و دعوت از قاریان غیر‌ایرانی اقدام کرده است.

قرائت 12 قاری مصری در محافل قرآن ماه رمضان

وی ادامه داد: از بین افراد مد‌نظر 12 قاری مصری شامل استادان احمد شحات، عادل الباز، عبدالناصر حرک، محمود یوسف عمر، فاروق احمد ضیف، رضا جمعه منصور، فتحی عبدالرحمان، محمود الشمیس، محمود شحات انور، محمود عبدالباسط، یوسف الازهری، استاد طنطاوی به ایران دعوت شده‌اند.

برنامه‌ریزی برای حضور قاریان ایرانی در محافل قرآنی ماه رمضان

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه با تأکید بر توانمندی قاریان ایرانی و انجام قرائت‌های تأثیرگذار توسط قاریان کشورمان، عنوان کرد: می‌توان ادعا کرد برخی از قاریان ایرانی نسبت به قاریان مصری از قرائت جذاب‌تر و قابل استفاده‌تری برخوردار هستند؛ تا به حال مرسوم نبوده است که در برنامه‌های ماه رمضان سازمان اوقاف برنامه مشخصی برای حضور قاریان ایرانی در برنامه‌های محافل قرآنی داشته باشند اما در سال جاری علاوه بر برنامه‌ریزی برای قاریان مصری برای حضور قاریان ایرانی در محافل قرآنی نیز برنامه‌ریزی ویژه‌ای صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: سازمان اوقاف از این پس دو سیاست را در برگزاری محافل قرآنی دنبال خواهد کرد، اول اینکه برخلاف گذشته که بیشتر بر روی قاریان غیرایرانی برنامه‌ریزی می‌شد، بر روی قرائت قاریان ایرانی برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

حضور یک قاری بنگلادشی

رئیس مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه سیاست دوم سازمان اوقاف را استفاده از قاریان مطرح سایر کشورها در کنار قاریان مصری عنوان و اظهار کرد: در سال جاری یک قاری بنگلادشی نیز در ماه رمضان به ایران دعوت شده است.

500 محفل انس با قرآن برگزار می‌شود

وی اعلام کرد: در سال گذشته 490 محفل قرآنی برگزار شد اما در سال جاری با توجه به افزایش تعداد قاریان، 500 محفل قرآنی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه گفت: برای غنی‌تر و مؤثرتر شدن محافل قرآنی نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم؛ چراکه می‌توان محافل قرآنی را به‌صورت جُنگ قرآنی هدفمند و جذاب برگزار کرد و در این برنامه از تواشیح، تفسیر قرآن و ... نیز استفاده و یک بسته قرآنی به جوانان حاضر ارائه کرد.

وی اعلام کرد: در گذشته کار ما فقط اعزام قاری به محافل بود اما امسال در محافل شاخص گروه تواشیح، مجری و کارشناس دینی را نیز اعزام خواهیم کرد و برنامه‌های منتخب نیز ضبط و از رسانه‌های ملی و محلی نیز پخش خواهد شد.

رئیس مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در ادامه گفت: 219 محفل در امامزادگان، 37 محفل در حسینیه‌های شاخص، 59 محفل در نهاد‌ها و سازمان‌ها، 189 محفل در مساجد و مصلی‌ها و 20 محفل شاخص نیز توسط اوقاف در ماه رمضان برگزار می‌شود.

بازبینی مسابقات بین‌المللی قرآن در حال جمع‌بندی نظرات

وی در پایان این نشست، اعلام کرد: نشست بازبینی در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم نیز دو هفته پیش در قم برگزار شده و دبیرخانه مسابقات قرآن در حال جمع‌بندی نظرات این نشست‌ دو روزه است تا طی ماه مبارک رمضان برنامه‌ مسابقات در سال 94 را اعلام کند.

وی همچنین گفت: مراحل شهرستانی مسابقات قرآن اواسط تابستان آغاز می‌شود همچنین مرحله کشوری مسابقات تواشیح دهه اول مرداد ماه و مسابقات شکوفه‌ها نیز اول شهریور‌ماه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام حسینی در پاسخ به این سؤال که چه تعداد قاری ایرانی در برنامه محافل قرآن با شما همکاری دارند، گفت: تاکنون پنج یا شش قاری برجسته ایرانی از جمله سیدجواد حسینی و حمید شاکرنژاد اعلام حضور کرده‌اند که ما امیدواریم در سال آینده این تعداد بیشتر شود.

یکی از بچه ها
|
-
|
۱۳۹۴/۰۳/۳۰ - ۱۴:۲۸
0
0
به نظرم در سالهای اخیر ذائقه عمومی مردم ما به طرف شنیدن تلاوت قاریان ایرانی جلب شده به نظرم بهتر است منابع مالی بیشتر صرف معرفی و تجلیل از قاریان ایرانی و همچنین قاریان و حافظان نوجوان شود. ضمن احترام به قاریان مصری و قاریان دیگر کشورها باید بپذیریم که صرف هزینه برای دعوت از تعداد زیادی قاری خارجی شاید منطقی نباشد؛ لااقل به یکی دو قاری خارجی اکتفا شود.
محمدی
|
-
|
۱۳۹۴/۰۳/۳۰ - ۱۵:۰۷
0
0
به نظرمن قاریان مصری چون قران رو با لهجه ولحن وصدای عربی که زبان قرانه تلاوت میکنند وبه معنی ومفهوم آیاتی که میخونند اشراف دارند تلاوتهاشون دلنشین تر وآرامش بخش تره.اکثر قاریان ما با وجود اینکه از نظر فنون تلاوت وزیبایی صدا چیزی کم ندارند ولی با تلاوت اولین کلمه کاملا معلوم فارس هستند ومعمولا ایات رو باتوجه به معنا نمی خونند واسه همین دلنشینی تلاوتهاشون کمتره . ضمن اینکه دعوت قاریان مصری اثرات مثبت فرهنگی زیادی مثل ایجاد محبت وهمدلی و... داره. البته مسلمه که باید به قاریان خوب کشورمون هم خیلی بیشتر از این بها داده بشه الحمدالله خیلی هاشون خوب تلاوت میکنند. خداوند همه شون رو حفظ کنه واز انحرافات تلاوت به دور . انشالله
قاریان ممتاز ایران
|
-
|
۱۳۹۴/۰۳/۳۱ - ۰۸:۰۴
0
0
با سلام و عرض خسته نباشید
به نظر می رسد این هزینه هایی که برای دعوت از قاریان مصری میکنید برای ترویج و آموزش گذاشته شود بهتر است .
captcha