
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، در اولین روز فروردینماه سال 1339 در دزفول و در خانوادهای اصیل و مذهبی حمید صادقجولا متولد شد.
روحیه مذهبی که داشت او را وادار به مطالعه کتب دینی و شرکت در جلسات قرائت قرآن و مجلس دینی و کلاس های ایدئولوژی و شناخت معارف اسلام کرد.
در زمان مبارزات انقلاب اسلامی بسیاری از اعلامیه ها و دیوار نویسی ها را انجام می داد و یکبار نیز به وسیله مزدوران رژیم دستگیر و زندانی شد. پایان دوران دبیرستان این شهید همزمان با پیرزی انقلاب اسلامی بود.
حمید در آزمون ورودی دانشگاه تربیت معلم شیراز پذیرفته و مشغول به تحصیل شد. دوران دانشگاه وی با جنگ تحمیلی برابر بود؛ دوستان این شهید از خاطراتشان یاد می کردند که حمید همیشه می گفت «الان دانشگاه ما جایی دیگر است».
بنابراین درس و دانشگاه را کنار گذاشت و به جبهه رفت و در عملیات های مختلفی شرکت کرد. سرانجام در عملیات غرورآفرین فتح المبین، یک روز بعد از تولدش یعنی در دوم فروردین سال 13361 به یاران شهیدش پیوست.
در بخشی از وصیت نامه شهید حمید صادقجولا آمده است: «... با سلام به روان پاک شهیدان. به روان پاک آنها که رفتند و کربلا را باور کردند و حسین را در آغوش کشیدند و رفتن و پرواز بزرگشان معراج بود. ... عزیزانم دومین وظیفه شما بازگو کردن جنایت جاهلان، خودفروختگان و ظالمان است و افشای منافقان و بیان ناپاکی ها و جنایات خونخوارانی که خود را پیشوای مسلمانان میدانند. اجرای این وظایف شما به چند چیز احتیاج دارد. اول ایمان و شهامت که منشا هجوم و فریاد بر مغز دشمن گردد و دوم علم و دانش که مطلب و مبارزه را صحیح و عمیق ادا نماید و سوم سیاست و کیاست که بتواند تبلیغات شوم دشمن را از بین ببرند بدانید اگر این خصوصیات را داشته باشید حتما پیروزید».