کد خبر: 3316644
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲
در شورای معاونان وزارت ورزش و جوانان مطرح شد:

تاکید بر حمایت از برنامه‌های قرآنی

گروه جامعه: وزیر ورزش و جوانان در جلسه پنجاه و چهارم شورای معاونان وزارت ورزش و جوانان، خواستار ادامه‌دار شدن برنامه‌های قرآنی در فضای ورزش و ورزشکاران به خصوص رده‌های ملی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان در جلسه پنجاه و چهارم شورای معاونان وزارت ورزش و جوانان، گفت: برنامه‌های معنوی و فرهنگی به خصوص فضای قرآن و مفاهیم قرآنی را باید به ورزش و ورزشکاران نزدیک‌تر کنیم‌.

در نشست شورای معاونان، رحیم خاکی، مشاور قرآنی وزیر ورزش و جوانان گزارشی از چگونگی برگزاری و کیفیت دومین دوره مسابقات سراسری قرآن ورزشکاران و جوانان کشور ارائه کرد‌.

بر اساس این گزارش در بخش دیگری از جلسه شورای معاونان‌، پولادگر، رئیس فدراسیون تکواندو، گزارشی از روند آماده سازی و کسب سهیمه رشته تکواندو را تشریح کرد.

پولادگر گفت: امید کسب سه سهمیه در بخش مردان و یک‌ سهمیه در بخش زنان برای المپیک آینده را داریم‌.

‌گودرزی با اشاره به موفقیت‌های اخیر رشته تکواندو گفت‌: از فدراسیون‌هایی که شانس کسب سهمیه و مدال المیپیک ‌را دارند،  حمایت ویژه مالی می‌کنیم.

وزیر ورزش همچنین در شورای معاونان، محمدرضا رستمی، معاون جدید امور ساماندهی جوانان را معرفی و اظهار امیدواری کرد: با حضور معاون جدید برنامه‌های حوزه جوانان که برای وزارتخانه اهمیت زیادی دارد با جدیت و اثر بخشی بیشتر ادامه پیدا کند.

captcha