کد خبر: 3316821
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹
جعفری‌راد مطرح کرد:

اجرای طرح اوقات فراغت در بیش از ۶۰۰ کانون مساجد سیستان و بلوچستان

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان گفت: یکی از بهترین برنامه‌هایی که از سوی کانون های مساجد انجام می گیرد، طرح اوقات و فراغت و کلاس های تابستانی است که امسال بیش از ۶۰۰ کانون میزبان و مجری این طرح در استان هستند.

به گزارش خبرگزاری بین ‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان و بلوچستان، حجت الاسلام والمسلمین هادی جعفری‌راد، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان در نشست خبری که  امروز، 31 خردادماه در زاهدان برگزار شد، گفت: مساجد به‌عنوان مرکز و پایگاه دینی و فرهنگی، نقش بسیار حساس و خطیری در پیروزی انقلاب اسلامی و جهت‌دهی به این حرکت مردمی برعهده دارد.
وی بیان کرد: یکی از بهترین برنامه‌هایی که از سوی کانون های مساجد انجام می گیرد، طرح اوقات و فراغت و کلاس های تابستانی است که امسال بیش از 600 کانون میزبان و مجری این طرح در استان هستند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد سیستان و بلوچستان افزود: با هماهنگی هایی که با دفتر تبلیغات اسلامی قم صورت گرفته است، 10 روحانی که متخصص آموزش علوم قرآنی و دینی به کودکان و نوجوانان هستند نیز در این طرح ما را یاری می کنند.
وی افزود: کلاس هایی که طی این طرح برگزار خواهد شد، شامل آموزش حفظ، تفسیر، روخوانی، احکام و قرائت قرآن است که در کنار آن، کلاس های تفریحی مانند ورزش هم برای افزایش جذابیت برگزار می شود.
جعفری‌راد در پایان بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی و غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان یکی از مهم‌ترین وظایف کانون‌های مساجد است که در این راستا، در تابستان سال گذشته 430 مسجد پایگاه اوقات فراغت بودند و 18 هزار و 500 نفر نیز در طرح‌های اوقات فراغت شرکت کردند.

captcha