کد خبر: 3316827
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰

فعالیت ۱۸ کانون بسیج اساتید در سطح دانشگاه‌های زنجان

گروه اجتماعی:مسئول سازمان بسیج اساتید استان زنجان،گفت:از سال ۸۲ بسیج اساتیداستان زنجان تشکیل شده و در حال حاضر با ۱۸ کانون در سطح دانشگاه‌های استان به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

اکبر رجبی، مسئول سازمان بسیج اساتید استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به سالروز شهادت شهید مصطفی چمران و روز بسیج اساتید اظهار کرد: روز 31 خرداد سالروز شهادت شهید چمران در تقویم جمهوری اسلامی ایران به نام بسیج اساتید نام‌گذاری شده است. چمران به همراه مقام معظم رهبری مسئولیت ستاد جنگ‌های نامنظم را برعهده داشت.
وی ادامه داد: بسیج اساتید در کشور به صورت خودجوش، بدون ابلاغ از مجموعه‌های حاکمیتی توسط اساتید مومن و متعهد در دانشگاه‌ها با هدف بهره‌گیری از ظرفیت قانونی کشور و اساتید متعهد و مومن در راستای برنامه‌های نظام جمهوری اسلامی، کمک به اسلامی شدن دانشگاه‌ها به ویژه تحول در علوم انسانی، اشاعه و ترویج و نهادینه کردن تفکر بسیجی و ارزش‌های انقلاب اسلامی در دانشگاه تشکیل شد.
مسئول سازمان بسیج اساتید استان زنجان خاطرنشان کرد: این سازمان در بدو ظهور، فعالیت خود را به طور مشترک با بسیج دانشجویی، از طریق تشکیل هسته‌های خودجوش پی گرفته و در سال 1377 به دنبال برگزاری همایش بزرگداشت استاد شهید دکتر مصطفی چمران، در دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان نهادهای فعال و ثمربخش، فعالیت‌های جدی خود را رسماً آغاز کرد.
رجبی یادآورشد: از سال 82 نیز بسیج اساتید استان تشکیل شده و در حال حاضر با 18 کانون در سطح دانشگاه‌های استان به فعالیت خود ادامه می‌دهد. که عمده فعالیت‌های آن در 4 حوزه جنگ نرم،حلقه‌های علمی،حلقه‌های صالحین و فعالیت‌های فرهنگی متمرکز است.
وی در ادامه گفت:به مناسبت گرامیداشت سالروز بسیج اساتید، عصر فردا ساعت 18 و 30 دقیقه همایشی تحت این عنوان برگزار شده و حجت‌الاسلام نصیری‌فرد،معاون بین‌الملل اتحادیه جهانی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها به سخنرانی در این باره خواهد پرداخت.همچنین در حاشیه این مراسم بیانیه گزاره برگ ملی قرائت می‌شود.

captcha