کد خبر: 3316916
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵
جهانبخش:

آئین قرآنی «شمیم وحی» در بندرعباس برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری بندرعباس از برگزار آئین ویژه قرآنی با عنوان «شمیم وحی» در بندرعباس خبر داد.

محمدمهدی جهانبخش، مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری بندرعباس گفت در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، گفت: این مراسم روحبخش با حضور استاد حامد شاکرنژاد، از قاریان برجسته و بین‌المللی کشور در روز دوشنبه، اول تیرماه مطابق با پنجم ماه مبارک رمضان در مسجد مهدی موعود(عج) در محله آزادگان بندرعباس از ساعت ۱۷ برگزار می‌شود.
وی افزود: این طرح با هدف آشنایی نسل جوان با کلام‌الله مجید در قالب کرسی‌های تلاوت در استان‌های کشور برگزار می‌شود و قاریان ممتاز کشور با حضور در استان‌ها، شمیم دل‌انگیز آیات وحی الهی را عطرافشانی می‌کنند.
مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری بندرعباس ادامه داد: مسابقات قرآنی همراه با اهدای جوایز ارزنده، اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و افطاری نیز از دیگر برنامه‌های این طرح در شهر بندرعباس است.
جهانبخش تصریح کرد: اولین دوره برگزاری آئین قرآنی «شمیم وحی» از بندرعباس شروع به کار کرده و در تهران به کار خود پایان می‌دهد.
وی همچنین، در پایان سخنان خود در این زمینه، از شهروندان و علاقه‌مندان به کلام وحی دعوت کرد در این مراسم با شکوه حضور به‌هم رسانند.

captcha