کد خبر: 3316937
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱
ضرغامی پاسخ می‌دهد:

چرا نمایشگاه قرآن از ابتدای ماه رمضان آغاز به کار نکرد؟

گروه فعالیت‌های قرآنی: قائم‌‌مقام نمایشگاه قرآن به این سؤال که چرا نمایشگاه، همانند سال‌های قبل در ابتدا و یا چند روز قبل از ماه مبارک رمضان آغاز به کار نکرد پاسخ داد.

برزین ضرغامی، دبیر اجرایی بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن،‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،‌ در پاسخ به سؤالی در مورد پراکندگی فضای نمایشگاهی این دوره گفت: پراکندگی یکی از ویژگی‌های نمایشگاه قرآن باید باشد تا امکان بازدید بهتر وجود داشته باشد، فضای باغ موزه و باغ کتاب یک فضای فراغتی معنوی است و  قطعاً یکی از مکان‌هایی که در این ایام اوقات فراغت خانواده‌ها را می‌تواند پر کند همین فضا است.
وی افزود: لذا اینکه نمایشگاه قرآن در دو باغ کتاب و باغ موزه دفاع مقدس پراکنده است برای این است که فرصتی به ما دست دهد تا بتوانیم از این فضا به خوبی استفاده کنیم و مردم علاوه بر بازدید از این مکان‌ها از بخش‌های مختلف نمایشگاه قرآن نیز بازدید کنند.
دبیر اجرایی بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در ادامه در پاسخ به این سؤال که میزان استفاده از فضای مسقف باغ موزه دفاع مقدس به چه میزانی بوده است، تصریح کرد: باغ موزه دفاع مقدس فضای مسقفی غیر از تالار اصلی که در اختیار بخش اداری قرار گرفته است، ندارد، در واقع ‌فضای مسقفی که نمایشگاهی باشد ندارد، برای اینکه فضا را مسقف کنیم از سازه‌های موقت استفاده شده است تا امکان برپایی نمایشگاه قرآن فراهم شود.
ضرغامی اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال باغ کتاب نیز اضافه شده است، این مکان، فضاهای مناسبی برای برگزاری نمایشگاه دارد، بخشی از این فضا در اختیار ما قرار گرفته است و با توجه به ویژگی‌های آن، فضای مسقف نمایشگاهی را در آنجا قرار داده‌ایم. 
وی بیان کرد: از جمله بخش‌هایی که در باغ کتاب و در فضای مسقف برپا خواهد شد می‌توان به بخش دانشگاهی اشاره کرد که فضای بسیار مناسبی را در اختیار گرفته است،‌ بخش حوزوی، بخش مکتوب، بخش هنری، آموزش و پرورش و بخش بین‌الملل از جمله بخش‌هایی هستند که در باغ کتاب و فضای مسقف استقرار یافته‌اند.
دبیر اجرای نمایشگاه قرآن در بخش دیگری از این گفت‌وگو در مورد دلایل برگزار نشدن نمایشگاه از ابتدای ماه مبارک رمضان، گفت: سال گذشته گفت‌وگوها و نظرسنجی‌های زیادی صورت گرفت که عمده آن نظرات کارشناسی بر طولانی بودن زمان برپایی نمایشگاه قرآن تأکید کرده بودند،‌ عمده گفت‌وگوها و نظرات بر 15 تا 20 روز بودن نمایشگاه قرآن نظر داشتند.
ضرغامی افزود: علاوه بر این از نظر استفاد‌‌ه‌ای که بازدیدکنندگان از نمایشگاه می‌برند نیز زمان استاندارد همین 20 روز است،‌ البته از نظر صرفه‌جویی در هزینه‌ها نیز نباید غافل بمانیم. سال‌های گذشته وقتی نمایشگاه قرآن طولانی می‌شد، به تبع بازدیدکننده‌ها هم کم می‌شدند.
وی بیان کرد: دلیل اینکه نمایشگاه از ابتدای ماه مبارک رمضان راه‌اندازی نشد این بود که علاوه بر 20 روزه شدن نمایشگاه، چند روز ابتدایی این ماه را برای در جریان قرار گرفتن مردم از اخبار محل و زمان نمایشگاه و آمادگی مردم برای حضور در نمایشگاه فرصت داشته باشیم. همچنین این 20 روز، مدت زمان برپایی در میانه ماه مبارک باشد و لذا از روز هفتم تا 27 ماه مبارک رمضان نمایشگاه قرآن دائر خواهد بود.
دبیر اجرایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن در پایان در مورد دلایل اینکه نمایشگاه قرآن در مصلای تهران برگزار نشد،‌ گفت: اگر تمام فضای مصلی از جمله شبستان آن در اختیار ما قرار می‌گرفت،‌ مصلی مکان مناسب‌تری برای برپایی نمایشگاه قرآن بود،‌ اما با توجه به اینکه مسئولان مصلی، فضای مصلی بدون شبستان را در اختیار ما قرار می‌دادند، لذا امکانات باغ موزه و باغ کتاب بیشتر از مصلی منهای شبستان بود،‌ بنابراین نمایشگاه قرآن در باغ موزه برپا می‌شود.

captcha