کد خبر: 3317187
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸

برپایی دوره آموزش حفظ کل قرآن در مؤسسه قرآن و عترت طه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه قرآن و عترت طه دهلران، دوره آموزش حفظ کل قرآن کریم را به‌مناسبت ایام ماه رمضان، آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه قرآن و عترت طه دهلران، به‌مناسبت ایام ماه رمضان، کلاس‌های حفظ قرآن کریم را توسط استاد چنانی برگزار می‌کند.

این دوره از کلاس‌ها ویژه بانوان است که در ایام ماه رمضان با حضور علاقه‌مندان به حفظ قرآن کریم در مکان مؤسسه برپا می‌شود.

طوا مدت این ‌دوره ‌یک ماه است و. علاقه‌مندان می‌توانند، آموزش را در یک ماه رمضان آغاز کرده و در طول تابستان این آموزش را تکمیل کنند.

همچنین در این مؤسسه به‌مناسبت ماه رمضان‌، مراسم ختم قرآن کریم ‌با تلاوت روزی یک جزء با حضور قاریان برجسته مؤسسه برگزار می‌شود.

گفتنی است‌؛ این دوره از آموزش حفظ قرآن کریم ‌یک روز در هفته و از ساعت 9 تا  11:30 در مکان مؤسسه به آدرس ایلام، دهلران، انتهای بلوار سپاه طبقه اول‌، برپا می‌شود.

captcha