کد خبر: 3318036
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۵
توصیه‌های نواب به جریان‌های سیاسی؛

اخلاق سیاسی در ماه رمضان فراموش نشود/ نسبت روزه‌داری با تقویت همدلی

گروه سیاسی: رئیس دانگاه ادیان و مذاهب گفت: جریانات سیاسی از آنجا که از مردم جدا نیستند باید از فرصت و ظرفیت ماه رمضان استفاده کنند و گفتار و رفتار خود را بیشتر با احکام نورانی اسلام تطبیق دهند و به مسئله اخلاق به ویژه اخلاق سیاسی اهمیتی بیش از پیش قائل شوند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره ظرفیت ماه رمضان در افزایش همدلی و همزبانی میان مسئولان و مردم گفت: ما مبارک رمضان ماه تقویت ایمان و بنیه‌های معنوی جامعه اسلامی است و مسئولان و مردم به ویژه در این ماه با عمل به فرایض اسلامی آمادگی کاملی برای پیشبرد اهداف جامعه اسلامی پیدا می‌کنند.

رمضان، فرصت تقویت بنیه‌های معنوی و کاربست آن در فعالیت‌های سیاسی

وی با بیان اینکه اصل همدلی و همزبانی میان مسئولان و مردم جزو اهداف مهم حکومت اسلامی است، گفت: استفاده از فرصت ماه رمضان در تقویت بنیه‌های معنوی و کاربست آن در فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی نقش مهمی در افزایش همدلی و همزبانی خواهد داشت.

عضو جامعه روحانیت مبارز اظهار کرد: به برکت ماه رمضان و تحمل سختی امساک جسمی و روحی، جامعه به لحاظ معنوی رشد پیدا می‌کند و تسلط بر نفس سبب می‌شود تعامل و رفتار آحاد افراد جامعه با یکدیگر همدلانه‌تر و با تعاطف بیشتر باشد.

لزوم توجه جریانات سیاسی به مسئله اخلاق در ماه رمضان

حجت‌الاسلام نواب عنوان کرد: بنابراین همدلی و همزبانی در این ماه در تمام سطوح یعنی خانواده، دوستان، جامعه، مسئولان و کاگزاران سریان پیدا خواهد کرد و برکات آن نصیب جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه جریانات و گروه‌های سیاسی نیز باید به برکت این ماه از بداخلاقی‌ها دوری کنند، گفت: جریانات سیاسی از آنجا که از مردم جدا نیستند باید از فرصت و ظرفیت ماه رمضان استفاده کنند و گفتار و رفتار خود را بیشتر با احکام نورانی اسلام تطبیق دهند و به مسئله اخلاق به ویژه اخلاق سیاسی اهمیتی بیش از پیش قائل شوند.

captcha