به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نمایندگانی از جامعه قرآنی کشورمان شامل رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن عترت بسیج سپاه محمد رسولالله(ص)، اصغر امیرنیا، مدیر کل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترات وزارت ارشاد، حسن دانش، نفر اول مسابقات بینالمللی قرآن کریم و نمایندگانی از رسانهها در نخستین چهارشنبه تیرماه 94 به دیدار خانواده شهید علیاکبر قاسمی، دلاورمردی از حماسهسازان کربلای 4 و معلم و شیفته قرآن کریم رفتند.
در ابتدای این دیدار که در منزل شهید و با حضور همسر، برادر و فرزندان شهید انجام شد، حسن دانش، قاری ممتاز بینالمللی آیاتی از سورههای توبه و نصر را قرائت کرد.
سپس رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسولالله(ص) با اشاره به اینکه دو سال است جامعه قرآنی با تشکیل ستاد به شناسایی شهدای قرآنی میپردازند، گفت: از جمله اقدامات سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسولالله میتوان علاوه بر دیدارهای هفتگی با خانواده شهدا به برپایی یادواره شهدای قرآنی، تهیه مستندهای مختلف و چاپ کتاب درباره شهدا اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه شهید علیاکبر قاسمی در عملیات کربلای 4 به اسارت درآمده، تصریح کرد: این شهید نیز مانند شهدای غواص همرزمش به ما درس میدهد که ساعتها رنج و سختی نباید خللی در آرمانهای بزرگ ما ایجاد کند و در واقع تا ابد تمام ایرانیان مدیون شهدا و خانواده آنها هستند.
همچنین استاد حبیب مهکام از اساتید و پیشکسوتان قرآنی در سخنانی با تاکید بر اینکه هر کس نمیتواند به ایمان راسخ و مقام شهادت دست یابد، گفت: اغلب مردم گرفتار قضایای فانی هستند، ولی شهدا بر اساس آیات 111 و 112 سوره توبه امتیاز خاصی دارند و بهترین کالا یعنی جان خود را به بهترین خریدار یعنی پروردگار عرضه میکنند.
مهکام با اشاره به اینکه شهادت والاترین نتیجه قیام امام حسین(ع) و یارانش بوده، اضافه کرد: شهادت بالاترین سعادت هر انسان است.
وی به رنجهای شهید علیاکبر قاسمی در زیرشکنجههای نیروهای بعثی عراق اشاره کرد و گفت: به فرموده امام باقر(ع) که فرمودهاند: «جدم امام حسین(ع) در کربلا زخم شمشیرها را حس نمیکرد» این شهید نیز مسلماً آن ضربهها و زخمها را به عشق پروردگار تحمل میکرد و تجسم عینی این بیت بود که «عاشقم بر همه زخمی که به تن کارگر آید/ خوشدلم بر همه دردی که دوا دیرتر آید».
همچنین در این دیدار اصغر امیرنیا، مدیر کل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در سخنانی گفت: ما خود را مدیون شهدا میدانیم و اگر امروز امنیتی هست به خاطر خون شهداست.
وی افزود: آنچه از قاری و حافظ قرآن بودن شهدای قرآنی مهمتر است، رفتار و کردار قرآنی آنهاست که باید الگوی همه ما قرار گیرد.
برادر شهید قاسمی هم به انس و الفت این شهید با قرآن کریم اشاره کرد و گفت: شهید قاسمی جدیت عجیبی برای فراگیری قرآن داشت و قرآن را به هر کار دیگری ترجیح میداد. هر روز عصر به جلسه قرآن میرفت و در عین حال معلم قرآن بود.
وی افزود: این شهید بزرگوار به درستی، راستگویی و انجام کارهای خیر مشهور بود و فهم قرآنیاش وی را به فیض شهادت رساند. دایم میگفت شهید کسی است که برود و جنازهاش هم نیاید.
شهید علیاکبر قاسمی متولد 1333 بود و در دیماه 65 در عملیات کربلای 4 به اسارت درآمد و مرداد 66 زیر شکنجه نیروهای بعثی در اردوگاه عراق به شهادت رسید، در حالی که پس از چهار ساعت شکنجه سخت تمام اعضای بدنش خرد شده بود.
امام را تنها نگذارید
برادر شهید قاسمی گفت: این شهید بارها در وصیتنامهاش سفارش کرده که امام و ولایت فقیه را تنها نگذارید.
خیاطی را به حقوق گرفتن از شاه ترجیح میدهم
وی ادامه داد: سال 50 دیپلم گرفت، ولی ترجیح داد خیاط باشد تا حقوقبگیر دولت شاه. سال 58 نیز یکماه در اداره ثبت احوال کار کرد و با گفتن این جمله که هنوز انقلاب اداری رخ نداده، آنجا را ترک کرد.
فاطمه اکبری، همسر شهید قاسمی هم با اشاره به اینکه 15 سال با این شهید زندگی کرده است و از وی درس استقامت و گذشت آموخته، گفت: اگر نماز صبح علیاکبر قضا میشد یک روز کامل روزه میگرفت. بسیار باگذشت بود و علاقه خاصی به قرآن کریم داشت.
در پایان این دیدار، رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسولالله فرازی را از وصیتنامه شهید قرائت کرد.
این شهید بزرگوار در وصیتنامه خود امت اسلام را به تأسی از قرآن و پیروی از ولی فقیه دعوت کرده و پیام داده که در مقابل کفار بایستید و زیربار ظلم نروید.