حجتالاسلام والمسلمین علی تولائی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم در گفتوگو با خبرنگار کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و تبریک هفته قوه قضائیه با اشاره به شخصیت شهید آیتالله بهشتی، اظهار کرد: از مهمترین راههای شناخت اندیشمندان وارسته و خدمتگزاران راستین به انقلاب و اسلام مطالعه و دقت در بیانات و افکار، همچنین مهر تأیید علما و بزرگان بر گفتهها و عملکرد ایشان است که به نوعی آن شخصیت را یک الگوی تمام و کمال در خدمتگزاری و تعهد به اهداف آرمانهای انقلاب اسلامی و مردم معرفی میکنند که از جمله این شخصیتها شهید مظلوم آیتالله بهشتی بود.
وی بیان کرد: حضرت امام خمینی(ره) پس از شهادت آیتالله بهشتی در جملاتی که حاکی از نهایت تأثر و افسوس از شهادت ایشان بود، فرمودند «این پیشامد برای همه ملت ما ناگوار بود و اشخاصی که برای خدمت، خودشان را حاضر کرده بودند و خدمتگزار این کشور بودند اشخاصی بودند که آنقدری که من آنها را میشناسم، از ابرار بودهاند. اشخاصی متعهد بودهاند که در رأس آنها مرحوم شهید بهشتی است. مخالفان انقلاب، افرادی که بیشتر متعهدند، مؤثرتر در انقلاباند را بیشتر مورد هدف قرار دادهاند».
تولائی گفت: بیتردید دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی در طی سالهای پیروزی انقلاب اسلامی بیشترین هراس را از کسانی داشته و دارند که نه تنها در میدان علم بلکه در میدان عمل هم حماسهساز بوده و تا پای جان مدافع انقلاب و اصل ولایت فقیه بودهاند؛ شهید بهشتی معتقد بود مدیریت انقلاب اسلامی باید در دست و انحصار کسانی باشد که به اسلام تعهد دارند.
وی در سخنانی اهداف انقلاب اسلامی را حاکمیت حق بر خویشتن، حفظ استقلال و موجودیت ارضی، عدم وابستگی به بلوک شرق و غرب دانست و به بیداریهای منطقه با تأسی از انقلاب اسلامی اشاره کرد.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم شهید بهشتی را دانشمندی دوراندیش و متفکری دقیق دانست و گفت: از همان روزهای آغازین انقلاب چشمانداز بلندمدت نظام جمهوری اسلامی را ترسیم و برنامهریزی کرده بود، چنین افراد متعهد و دلسوزی خار چشم دشمنان بوده و هستند و به همین خاطر است که معاندان وجود و حضورشان را در رأس نظام برنتابیده و نقشه ترور و نابودیشان را طرحریزی میکنند.
این مقام مسئول تأکید کرد: شایسته و بهجا است تا در هفتم تیرماه و ایام شهادت آن شهید مظلوم در مورد رفتار، گفتار، ایدهها و تفکرات ناب ایشان واکاوی تازهای با دید جدید توسط علما و اندیشمندان صورت گرفته و مطالعات جدیدی در این زمینه جهت اجرائی کردن اندیشههای ایشان هم بهصورت آموزشی در آموزشگاهها، دستگاهها و ارگانهای دولتی و غیردولتی انجام شود.
منوچهر جلیلی