کد خبر: 3320368
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۰
نارویی:

توزیع دو هزار جلد کلام الله مجید در سیستان و بلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: دو هزار جلد کلام الله مجید تا پایان ماه مبارک رمضان در سطح شهرستان‌های سیستان و بلوچستان توزیع می‌شود.

فریبا نارویی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان وبلوچستان در گفت‌و گو با خبرگزاری بین ‌المللی قرآن ( ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: دو هزار جلد کلام الله مجید تا پایان ماه مبارک رمضان در سطح شهرستان‌های سیستان و بلوچستان توزیع می‌شود.
مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: توزیع دو هزار نسخه قرآن کریم با هدف تأمین بخشی از نیاز قرآنی مناطق محروم در مساجد، مؤسسات،  محافل جزء خوانی و جلسات خانگی قرآن صورت می گیرد.
وی بیان کرد: رمضان ماه نزول قرآن است و رابطه ویژه ای میان قرآن و این ماه مبارک وجود دارد، بنابراین باید در این ماه ویژگی همدم بودن با قرآن را در خود ایجاد کنیم.
نارویی افزود: یکی از فضیلت‌های مهم ماه رمضان به شب های قدر و نزول قرآن کریم است و پیامبر اکرم (ص) در خطبه جمعه آخر ماه شعبان می‌فرماید خواندن یک آیه از قرآن در ماه رمضان، معادل با ثواب یک ختم قرآن، در ماه‏هاى دیگر است.

captcha