کد خبر: 3320457
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳

کتاب «خلیل‌ آسا» منتشر شد

کانون خبرنگاران نبأ: کتاب «خلیل‌آسا»؛ شخصیت و نهضت امام خمینی(ره) به روایت سیدحمید روحانی، محمدحسن رحیمیان و سیدهادی خسروشاهی، به تحقیق و کوشش سیدمجتبی مجاهدیان(تقوی) توسط انتشارات دفتر نشر معارف، چاپ و منتشر شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، این کتاب، محصول سه گفت‌وگوی مفصل با عناوین «خمینی؛ نه مثل دیگران» (گفت‌و‌شنفتی با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سیدحمید روحانی)، «هم از آفتاب گویم» (زندگی و زمانه امام خمینی(ره) در گفت‌و‌شنفتی با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان) و «ایستاده بر تاریخ» (شخصیت و نهضت امام خمینی(ره) در گفت‌و‌شنفتی با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهادی خسروشاهی) است که پیش از این در پنج شماره از نشریه معارف، ویژه استادان معارف اسلامی دانشگاه‌های کشور، از سال 1386 تا 1389 منتشر شده بود.

محقق، چنانچه در پیش‌ درآمد این اثر نوشته؛ در گفت‌وگوهای هدفمند این مجموعه کوشیده است محضر عزیزانی را درک کند که هم درباره شخصیت و نهضت امام خمینی(ره) صاحب آثار مکتوب‌ هستند و هم در مقطع زمانی پیش و پس از وقوع انقلاب اسلامی نه تنها خود منشأ تحول و تداوم انقلاب بوده بلکه سال‌ها از نزدیک با بنیان‌گذار کبیر آن مرتبط بوده‌اند.

محقق در مقدمه این اثر درباره وجه تسمیه آن به «خلیل‌آسا» می‌نویسد: «در روزگار ما اگرچه شخصیت بی‌نظیر امام خمینی(ره) و نهضت بی‌بدیل او منحصر به فرد و شیوه خود اوست، اما با تأمل در آیه شریفه «إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْرَاهِیمَ لَلَّذِینَ اتَّبَعُوهُ» (آل عمران/ 68) در ‌می‌یابیم بی‌تردید امام(ره) اشبه‌الناس روزگار به حضرت ابراهیم‌(ع) و نزدیک‌ترین مردم به شیوه خلیلی بوده و هست؛ و قیامش ترجمان «لا أُحِبُّ الآفِلِین» (انعام/ 76) جدش(ع) است... پس بی‌راه نیست اگر ادعا کنیم، سیری ـ ولو اجمالی ـ در سیره علمی و شیوه عملی بنیان‌گذار جمهوری اسلامی نشان‌دهنده آن است که اتمام اسفار اربعه پیر خمین، ریشه در استمرار اسرار توحیدی حضرت خلیل‌الله(ع) دارد».

چاپ اول کتاب «خلیل‌آسا» در 120 صفحه قطع رقعی، با بهای 4500 تومان، و شمارگان 1000 نسخه، تابستان 1394 توسط دفتر نشر معارف چاپ و منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه این اثر به پاتوق کتاب (فروشگاه‌های دفتر نشر معارف) در تهران، قم و مراکز استان‌ها مراجعه کنند و یا با تلفن و نمابر دفتر مرکزی نشر معارف (قم)  37740004 ـ 025 و یا نشانی اینترنتی info@ketabroom.ir  تماس بگیرند.

حجت شعبانی

captcha