کد خبر: 3320568
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸

ارتباط روحانیت با مردم نباید به ماه‌های حرام سال ختم شود

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه نقده گفت: ارتباط روحانیت با مردم نباید به ماه‌های حرام سال ختم شود بلکه این ارتباط باید مستمر شده تا تمامی مردم بتوانند در تمامی روزهای سال از آموزه‌های دین اسلام و راهکارهای بهتر شدن زندگی اسلامی بهره‌مند شوند.

حجت‌الاسلام حسین منیری، مدیر حوزه علمیه نقده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: ماه رمضان یکی از ماه‌های پربرکت خداوند متعال بوده و می‌تواند تأثیرات زیادی در مؤلفه‌های اصلی و بنیادی زندگی ایجاد کند.

منیری گفت: خودسازی در ماه‌های حرام به‌ویژه ماه محرم باعث کاهش بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی در جامعه شده و می‌توان از این فرصت برای راهنمایی سایر افراد به صراط مستقیم و گناه نکردن، نهایت استفاه را برد.

این مقام مسئول با اشاره به آمارهای جرم و جنایات در جامعه در ماه‌های حرام و به‌ویژه ماه رمضان اظهار کرد: طبق این آمار همه‌ساله در ماه‌های حرام از میزان جرم و جنایت در جامعه کمتر شده و این نشان از باورهای قلبی و مذهبی و باورهای دینی افراد در جلوگیری از ارتکاب به گناه در این ماه‌ها دارد.

وی تصریح کرد: میزان کاهش جرم و جنایت و ارتکاب به گناه نباید تنها به ماه‌های حرام سال ختم شود، بلکه این ماه‌ها بهترین راه برای یادگیری و جلوگیری از گناه کردن را به انسان در سایر زمان‌ها می‌آموزد، در نتیجه باید این فرصت‌ها را مغتنم دانست و خودسازی کرد.

منیری افزود: متأسفانه در جامعه کنونی چشم و هم‌چشمی و تجمل‌گرایی، استفاده بهینه از زندگی را در مردم برهم زده و بسیاری از افراد جامعه به همین دلیل از زندگی خود ناراضی هستند.

این مقام مسئول گفت: هر چقدر میزان تجمل‌گرایی در جامعه زیادتر شود، افزایش اختلاف طبقاتی را بروز داده و مشکلات زیادی را به‌دنبال خواهد داشت در نتیجه باید مردم به ساده‌زیستی توجه بیشتری داشته باشند.
وی در پایان بیان کرد: اگر امکانات لازم برای انجام کاری بیشتر از عرف جامعه باشد تجمل‌گرایی محسوب شده و این امر مخالف با سیره پیامبر(ص) و اولیای دین(ع) است در نتیجه تمامی افراد جامعه با تأسی گرفتن از بزرگان خود باید ساده سازی را در خود نهادینه کنند.

captcha