کد خبر: 3320805
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۷
حجت‌الاسلام حسینی:

گسترش امامزاده ابوطالب از مهم‌ترین دغدغه‌های اداره اوقاف خمین است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خمین اظهار کرد: با توجه به اینکه امامزاده ابوطالب بودجه خوبی دارد اگر مردم از این طرح حمایت کنند، این امامزاده واجب التعظیم جزء بهترین امامزادگان کشور قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی حجت‌الاسلام سید مهدی‌حسینی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خمین در محفل انس با قرآن که عصر روز گذشته، یکشنبه 7 تیر در  امامزاده شاهزاده ابوطالب این شهرستان برگزار شد  گفت: ماه رمضان ماه خداوند و نزول قرآن است و در این ماه درهای آسمان و بهشت گشوده می‌شود.

وی افزود: وظیفه روزه‌داران در این ماه صدقه به فقیران، احترام به سالخوردگان، صله ارحام، حفظ زبان، چشم و گوش از حرام، مهربانی به یتیمان و نیز عبادت و سجده‌های طولانی، نماز، توبه، صلوات همراه با تلاوت قرآن و اطعام است.

حجت‌الاسلام حسینی ماه رمضان‏ را بهار معنویت و عرفان دانست و ادامه داد: این ماه فرصت مناسبی است برای بازگشت‏ به سرشت پاک و فطرت خدایى چراکه روزه، آزمون اخلاص‏ بندگان است.

رییس اداره اوقاف خمین با بیان اینکه این شهرستان معروف به شهر حفاظ است ادامه داد: بسیاری از جوانان، مردان و زنان این خطه موفق شده‌اند در مسابقات قرآنی مقام‌های خوبی کسب کنند و این امر نشان دهنده توجه و علاقه مردم زادگاه امام خمینی(ره) به قرآن است.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اینکه بزرگترین دغدغه اداره اوقاف خمین وسعت دادن امامزاده شاهزاده ابوطالب است ادامه داد: با توجه به بودجه خوبی که این امامزاده دارد اگر مردم از این طرح حمایت کنند، این امامزاده واجب التعظیم جزء بهترین امامزادگان کشور قرار می‌گیرد.

به گزارش ایکنا؛ بعد از برگزاری محفل انس با قرآن و تلاوت آیات کلام وحی توسط قاری مصری، محمود یوسف، در پایان از 90 برگزیده مسابقات قرآنی اوقاف استان مرکزی با اهدای لوح و هدیه تجلیل شد.

محمود
|
-
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
0
0
ای کاش اگر این شهر درامدی هم داشت مقداری از ان به جوانان بیکار اختصاص داده میشد تا اینهمه شاهد نابودی نسل جوان نباشیم به تازگی سرو کله زنان معتاد در این شهر رو به گسترش میباشد
captcha