کد خبر: 3320827
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸

فرهنگسرای مهدیه کوت‌عبدالله؛ برگزارکننده مسابقات قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقات قرآن کریم در رشته‌های صوت و روخوانی در فرهنگسرای مهدیه کوت‌عبدالله ویژه جوانان و بزرگسالان همزمان با ماه رمضان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدجواد چنانی، مسئول فرهنگسرای مهدیه شهرستان کارون در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، بیان کرد: دهمین دوره مسابقات قرآن کریم در رشته‌های صوت و روخوانی ویژه جوانان و بزرگسالان در هفته پایانی ماه مبارک رمضان در فرهنگسرای مهدیه کوت‌عبدالله برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: فرهنگسرای مهدیه کوت‌عبدالله کلاس‌های قرآن، احکام، پرسش و پاسخ به اعتقادات ویژه نوجوانان و جوانان را در دو گروه آقایان و بانوان برگزار می‌کند که در این زمینه 3 مربی خانم و 2 مربی آقا به فعالیت آموزشی مشغول هستند.

چنانی اظهار کرد: آموزش حفظ کل قرآن کریم ویژه بزرگسالان و حفظ جزء 30 قرآن کریم نیز ویژه نوجوانان و جوانان نیز در طول سال به علاقه‌مندان ارائه می‌شود. همچنین کلاس آموزش روخوانی و روانخوانی نیز برای سنین 6-8 سال در این فرهنگسرا تشکیل می‌شود.

مسئول فرهنگسرای مهدیه شهرستان کارون عنوان کرد: این فرهنگسرا دوره‌های آموزشی خود را با هدف آموزش قرآن کریم و آشنایی نوجوانان و جوانان با سیره اهل‌بیت(ع) برگزار می‌کند.

captcha