کد خبر: 3321088
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۴
در جلسه مشترک اتحادیه با مدیرکل دفتر استاندار لرستان تصویب شد؛

حمایت همه جانبه استاندار لرستان از اتحادیه قرآنی استان/ رفع دغدغه خانه‌های قرآن شهری و روستایی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی جلسه مشترک اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان به همراه مدیرکل تبلیغات، مسئول دارالقرآن لرستان و مسئول دفتر قرآن و عترت ارشاد استان با مسعود بهرام‌نژاد، مدیرکل دفتر استاندار لرستان رفع دغدغه‌های خانه‌های قرآن شهری و روستایی در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه مشترکی صبح امروز، هشتم تیرماه با حضور حجت‌الاسلام سعید مهدوی‌امین، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان، محمد لروند، مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان، منصور احمدی، مسئول دفتر قرآن و عترت ارشاد لرستان و حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ‌ـ مردمی استان در دفتر مسعود بهرام‌نژاد، مدیرکل دفتر استاندار لرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام سعید مهدوی‌امین، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان طی این جلسه که به‌منظور پیگیری توجهات و درخواست‌هایی که طی جلسه هفته گذشته این اتحادیه با استاندار لرستان و اعضای هیئت مدیره اتحدیه تشکیل شد، ظرفیت اتحادیه را بالا دانست.

وی با اشاره به موفقیت‌هایی که از سوی اتحادیه لرستان در سطح استان و کشوری کسب شده است، اظهار کرد: اتحادیه از اداره‌کل تبلیغات جدا نیست و همه برنامه‌هایی که در حوزه قرآن در این اداره‌کل انجام می‌شود به اتحادیه استان واگذار می‌شود که ثمرات مطلوبی داشته ‌و بازخورد آن در سطح استان و کشور نمود داشته است.

تأکید بر عضویت مؤسساتی دارای مجوز از ارشاد استان در اتحادیه

مهدوی‌امین با اشاره به حمایت‌های انجام شده از سوی اداره‌کل تبلیغات و ارشاد استان از اتحادیه و هماهنگی این سه نهاد با یکدیگر، بیان کرد: اتحادیه قرآنی ـ مردمی لرستان درخواست بهره‌مندی از ظرفیت جدید از استانداری است و هدف اتحادیه قرآنی لرستان پیگیری حرکت روبه رشد است.

در ادامه این جلسه محمد لروند، مسئول دارالقرآن با اشاره به تفاهم‌نامه‌هایی که با وزارت کشور، سازمان دارالقرآن‌الکریم و تبلیغات در راستای حمایت از خانه‌های روستایی و شهری منعقد شده است، گفت: با توجه به ارائه مستندات و تفاهم‌نامه‌هایی که منعقد شده خواستار پیگیری رفع مشکلات خانه‌های قرآن شهری و روستایی شده است.

منصور احمدی، مسئول دفتر قرآن و عترت ارشاد لرستان نیز در این جلسه اضافه کرد: اتحادیه قرآنی، اتحادیه منسجم است و تأکیدمان از سال 93 این بوده است که مؤسساتی که مجوز از سوی ارشاد استان دارند نیز عضو اتحادیه شوند و باتوجه به اینکه اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت از اعضای هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی هستند، مبنا را بر تقویت این اتحادیه قرار دادیم.

وی تصریح کرد: با توجه به انسجام و نزدیکی در اجرای فعالیت‌های قرآنی از سوی نهادها با محوریت اتحادیه محافل انس با قرآن، برپایی طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی و مشارکت در برگزاری نمایشگاه‌های قرآن را شاهد بودیم.

94 مؤسسه قرآنی فعال در سطح استان لرستان

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ‌ـ مردمی استان نیز با توجه به اینکه استان دارای 94 مؤسسه قرآنی، 105 خانه قرآن روستایی و 37 خانه قرآن شهری فعال دارای مجوز از ارشاد و تبلیغات استان هستند که معرفی کرده‌ایم، ادامه داد: رفع دغدغه‌های مؤسسات قرآنی چون بحث تجهیزات، مکان مؤسسات و بیمه فعالان قرآنی و حمایت از خانه‌های قرآن روستایی و شهری است.

براساس این گزارش مصوبات این جلسه آن بود که چون استاندار قول حمایت ویژه از مجموعه مؤسسات قرآنی را داده‌اند، ان‌شاءالله اگر شاخص‌های بودجه سال 94 ابلاغ شود ردیف حمایتی برای تقویت مؤسسات جهت بهره‌وری بیشتر مؤسسات به اتحادیه قرآنی استان تخصیص داده می‌شود.

مقرر شد در حوزه‌های قرآن و روستایی جلسه‌ای با شورای معاونان استاندار برگزار شود و پیگیری مجددانه تفاهم‌نامه‌ها و بخشنامه‌هایی که در این راستا شده است و حمایت 100 درصدی دهیاری‌ها و بخشداری‌ها از خانه‌های قرآنی روستایی و شهری در زمینه‌های مناسب انجام شود.

همچنین اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان به عنوان رابط بین مؤسسات قرآنی با استانداری پیگیر مصوبات این جلسات باشد و مقرر شد نامه‌ای از سوی استاندار به دستگاه‌های فرهنگی با توجه به اینکه فعالیت‌های قرآنی در همه دستگاه‌ها وجود دارد در راستای اینکه  محور فعالیت‌های قرآنی‌اش را اتحادیه قرار دهد و حتی‌المقدور فعالیت‌های قرآنی را به مجموعه اتحادیه و مؤسسات قرآنی سطح استان واگذار کند، ابلاغ شود تا تأکیدی باشد بر نامه‌ای که اواخر سال 93 و اوایل سال 94از سوی اتحادیه در راستای بهره‌مندی از ظرفیت مؤسسات در اجرای فعالیت‌های قرآنی دستگاه‌ها ارسال شده است.

از دیگر مصوبات این جلسه تحویل مستندات لازم به استانداری برای بیمه قرآنی کادر اجرایی مؤسسات تا از طریق بیمه تأمین اجتماعی در سطح استان و یا کشوری پیگیری آن انجام شود. همچنین بحث تسهیلات قرض‌الحسنه به مؤسسات قرآنی قرار شد تا پیگیری شود. که این امر از سوی بانک‌های عامل بانک‌ها در راستای تقویت برنامه‌های قرآنی در اختیار مؤسسات قرار گیرد و مقرر شد جلسه‌ای با شورای اداری استان و شورای معاونان استان و نامه‌ای از سوی استاندار به تمامی دستگاه‌های اجرای ارسال شود مبنی بر اینکه فضاهایی غیرقابلی که در سطح استان است اعم از دولتی، غیر‌دولتی و... است جهت بهره‌مندی مؤسسات قرآنی در اختیار آنها قرار گیرد تا از این طریق بخشی از هزینه‌های مالی مؤسسات را کاهش دهد و تأکید بر حمایت همه جانبه از سوی استانداری بر مؤسسات قرآنی استان شد.

طی این جلسه پیشنهاد شد با توجه به اینکه رغبت بیشتری در دستگاه‌های دیگر بر واگذاری طرح‌های قرآنی به اتحادیه ایجاد شود نیاز است تجلیلی از اداره‌کل تبلیغات وارشاد استان در حوزه شورای اداری و استان انجام شود.

captcha