کد خبر: 3321325
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹
سیدعلی فضل‌الله:

وحدت امت اسلام مهم‌ترین ابزار برای مقابله با پدیده شوم تکفیر است

گروه بین‌الملل: سیدعلی فضل‌الله، از روحانیون برجسته شیعی لبنان، دامنه فعالیت گروه‌های تکفیری را نگران‌کننده توصیف کرد و وحدت اسلامی را ابزار اصلی مقابله با پدیده شوم تکفیر دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «nna-leb.gov.lb»، سیدعلی فضل‌الله، رئیس مؤسسات مرحوم علامه فضل‌الله در لبنان ضمن سخنانی در مراسم افطار انجمن «امام علی(ع)» منطقه «معروب» لبنان، بر ضرورت بهره‌گیری از وحدت اسلامی برای مقابله با فتنه تکفیری‌ها در لبنان و جهان اسلام تاکید کرد.
در این مراسم که جمع زیادی از فعالان دینی، اجتماعی و فرهنگی و نیز نمایندگان گروه‌های فلسطینی حضور داشتند، سید‌علی فضل‌الله، گسترش دامنه فعالیت گروه‌های تکفیری را نگران‌کننده توصیف کرد و وحدت اسلامی را ابزار اصلی مقابله با پدیده شوم تکفیر دانست.
سیدعلی فضل‌الله در ادامه گفت: لبنان با دو خطر جدی رژیم صهیونیستی و گروه‌های تکفیری مواجه است و این دو جنایتکارانی هستند که از هر فرصتی برای ضربه‌زدن به لبنان استفاده می‌کنند.
این روحانی شیعی لبنانی خطاب به مسلمانان جهان گفت: هوشیاری خود را نسبت به اقدامات فتنه‌جویانه این گروه‌ها از دست ندهید، چرا که وقتی داعش در عراق، سوریه، لیبی، تونس، کویت و فرانسه عملیات تروریستی انجام می‌دهد، نشانگر این است که این پدیده شوم یک تهدید جهانی به شمار می‌رود و گسترش دامنه فعالیت تکفیری‌ها یک هشدار جدی است.

captcha