کد خبر: 3322423
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۲
در نمایشگاه قرآن؛

جشن ۱۳ سالگی خبرگزاری ایکنا برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: جشن ۱۳ سالگی خبرگزاری ایکنا پنج‌شنبه شب ۱۱ تیرماه در سالن نشست‌های بخش دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جشن سیزدهمین سالگرد تأسیس خبرگزاری بین‌المللی قرآن پنج‌شنبه شب یازدهم تیرماه در سالن نشست‌های بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن برگزار شد.
در ابتدی این نشست محمد خرمی‌فرد، قاری ممتاز کشور به تلاوت آیاتی از کلام‌الله وحی پرداخت و در ادامه آن رحیم خاکی، از مؤسسان خبرگزاری ایکنا به بیان سخنانی در مورد سال‌های ابتدایی راه‌اندازی این خبرگزاری پرداخت و گفت: در سال 1382 نمایشگاه قرآن که برگزار شد در روز 15 ماه مبارک رمضان توسط رئیس جمهور وقت راه‌اندازی شد.
وی تصریح کرد: در ابتدا مشکلات و سختی‌هایی وجود داشت که با صبوری این سختی‌ها پشت سر گذاشته شد تا در نهایت ایکنا بعد از 12 سال به رشد و بالندگی رسید.
رحیم خاکی در پایان به بیان خاطراتی از سال‌های ابتدایی راه‌اندازی خبرگزاری ایکنا پرداخت که باعث نقش بستن لبخند بر لبان حاضران در این مراسم شد.
در ادامه این مراسم نیز حمید صابرفرزام، مدیر عامل خبرگزاری بین‌المللی قرآن به حاضران در این مراسم خیر مقدم گفت و در ادامه نیز کیک 13 سالگی خبرگزاری ایکنا برش زده شد.
از جمله مهمانان این مراسم می‌توان به چاووشی، از مسئولان وزارت علوم، برزین ضرغامی، مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهندس بیادی، عضو شورای سیاستگذاری خبرگزاری قرآنی ایکنا، محمدرضا پورزرگری، قاری بین‌المللی کشور و رحیم خاکی، از موسسان خبرگزاری ایکنا اشاره کرد.

captcha