کد خبر: 3322907
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶

حامی‌یابی شهردار ارومیه برای ایتام تحت حمایت در مراسم جشن رمضان

گروه اجتماعی: شهردار ارومیه در مراسم جشن رمضان این شهرستان از بین شرکت‌کنندگان برای ۱۱۲۹ یتیم حامی جدید پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، شهردار ارومیه شب گذشته، 12 تیرماه در مراسم جشن رمضان این شهرستان شخصاً اقدام به حامی‌یابی از بین شرکت‌کنندگان در این مراسم کرد و برای 119 یتیم نیازمند حامیان جدیدی یافت.

در مراسم جشن رمضان که همزمان با میلاد خجسته امام حسن مجتبی(ع) در پارک ائللر باغی ارومیه برگزار شد، مدیرکل کمیته امداد استان پیرامون ضرورت حمایت از ایتام به‌عنوان قشری که بزرگان دین آن‌ها را به مسلمانان سفارش کرده‌اند سخنانی را بیان و گزارشی از عملکرد این نهاد را ارائه کرد و در ادامه، شهردار ارومیه نیز طی سخنانی تکریم ایتام را وظیفه همگانی دانست و از حاضرین خواست برای حمایت از ایتام اقدام کنند.

محمد حضرتپور که خود حامی 50 یتیم نیازمند است، با ارج نهادن به کار مجریان طرح اکرام ایتام اظهار کرد: ایتام، فرزندان ما هستند و ما باید از آن‌ها طوری حمایت کنیم که در جامعه ما یتیم نیازمندی پیدا نشود فلذا من از حاضرین می‌خواهم در همین مراسم اقدام به ثبت نام در این امر خیر کنند.

به‌دنبال سخنان شهردار 10 نفر از خیّرین برای حمایت از 119 یتیم نیازمند اعلام آمادگی و در غرفه‌ای که به همین منظور بر پا شده بود ثبت نام کردند.

در این مراسم که گروهی از مسئولین و مدیران استان نیز شرکت کرده بودند، همچنین، تعدادی از خیّرین و حامیان نیکوکار با اهدای لوح تقدیر از سوی مدیر کل کمیته امداد استان مورد تجلیل قرار گرفتند.

مراسم جشن رمضان شهرستان ارومیه که با مشارکت شهرداری ارومیه و کمیته امداد استان ترتیب یافته بود تا پاسی از شب ادامه یافت و با قسمت های شاد و متنوع فرهنگی شامل اجرای سرود، تواشیح،آتش بازی، اجرای مسابقه حضوری و هنر نمایی گروهی از نوجوانان این شهرستان خاتمه یافت.

یادآور می‌شود، در این مراسم نزدیک به 10 هزار نفر از مردم متدین و نیکوکار ارومیه شرکت کرده بودند.

captcha