
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، درماه نزول قرآن، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان بومی در محل ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان برگزار شد.
حجتالاسلام حسن مجد محمدی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در این مراسم بیان کرد: قرائت قرآن توأم با تدبر و تفکر لازمه نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه است و باید جامعه را به این سمت پیش ببریم.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: با نهادینه کردن فرهنگ قرآنی و اسلامی در فکر و رفتار کارمندان می توان به ارتقای معرفتی، بازپروری و اصلاح شخصیت کمک کرد.
وی بیان کرد: اگر با دل و جان آیات قرآن کریم را که بهعنوان کاملترین نسخه موفقیت برای زندگی افراد پیچیده شده است و آنها را در زندگی خود عملی کنیم مسلما آثار چشمگیر فراوانی در زندگی ما خواهد داشت و می تواند تحول بزرگی بر زندگیمان ایجاد کند.
مجد محمدی افزود: خاستگاه انقلاب، قران و عترت بود و انقلاب اسلامی ایران مفاهیم قرانی و اصول و ارزش های الهی، انسانی و اسلامی را به برکت قرآن و عترت درعرصه گیتی نهادینه کرد.