کد خبر: 3323311
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
صفری عنوان کرد:

پیش‌بینی رونمایی از 50 هزار جلد قرآن کریم در استان مرکزی طی سال جاری

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون توسعه منابع انسانی استانداری استان مرکزی از حمایت این نهاد از طرح نورباران خبرداد و افزود: سال گذشته 22 هزار و پانصد جلد قرآن کریم در استان به ویژه مناطق محروم توزیع شد که امسال با همکاری و مساعدت دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان پیش‌بینی می‌شود این رقم به 50 هزار جلد نیز برسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حسن صفری، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری استان مرکزی عصر روز گذشته، 13 تیر در برگزاری طرح قرآنی ۱۴۴۹ که با محوریت سوره مبارکه«یس» در آستان مقدس امامزادگان عبدالله(ع) و آمنه خاتون(س) اراک برگزار شد، توجه به آیات و مضامین قرآنی را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های تمامی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان عنوان کرد.

وی ضمن اشاره به این نکته که برای دوری نوجوانان و جوانان از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی و برای انس و الفت هرچه بیشتر با مبانی کلام وحی باید از تمامی ابزار و سرمایه‌های تحت اختیار استفاده کنیم، افزود: امروز دشمن برای به چالش کشاندن اعتقادات و بنیان دینی جوانان مسلمانان از برنامه‌های بسیار حساب شده استفاده می‌کند؛ ازاین‌رو مسئولان باید در اجرای برنامه‌های فرهنگی – قرآنی از بهترین امکانات موجود استفاده کرده و زمینه حضور آنان را با اجرای برنامه‌های جذاب دینی در محافل قرآنی فراهم کنند.

صفری در ادامه بابیان اینکه امسال برای نخستین بار استان مرکزی یکی از میزبانان برگزاری طرح قرآنی 1449 است که به طور مستقیم از شبکه ملی پخش می‌شود، اضافه کرد: باتوجه به اینکه امسال سوره «یس» به عنوان قلب قرآن برای استان مرکزی که قلب کشور است در نظر گرفته شده است، این امر را به فال نیک گرفته و از این اتفاق قرآنی در راستای اجرای برنامه‌هایی در خور شأن قرآن استفاده خواهیم کرد.

وی از حمایت استانداری مرکزی در طرح نورباران که به همت اداره کل تبلیغات اسلامی استان صورت گرفت خبرداد و افزود: سال گذشته 22 هزار و پانصد جلد قرآن کریم در استان به ویژه مناطق محروم توزیع شد که امسال با همکاری و مساعدت دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان پیش‌بینی می‌شود این رقم به 50 هزار جلد نیز برسد.

صفری با تأکید بر اینکه قرآن باید در بطن زندگی مردم حضور داشته ادامه داد: استان مرکزی استانی عالم پرور و شهر خمین زادگاه امام راحل جایگاهی برای اهل دل و معرفت است، بزرگانی همچون آیت‌الله اراکی و دکتر قریب و ... البته اجداد رهبر فرزانه انقلاب نیز در شهرستان تفرش و روستای هزاوه دفن شده‌اند که در ده کیلومتری اراک قرار دارد.

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در این محفل نورانی گفت: تمامی بندگان باید نسبت به مراسم عبادی در ماه مبارک اهتمام ویژه داشته باشند و همواره خود را پایبند به دستورات الهی بدانند و با گذر از ماه رمضان، آداب اخلاقی و معنویاتی که در این ماه کسب کرده‌اند را به فراموشی نسپارند.

وی با بیان این نکته که عبادت خداوند منفعت دنیوی و اخروی را به همراه دارد، ادامه داد: اطاعت از غیر خدا راهی جز تباهی و شکست نخواهد داشت و با گام نهادن در مسیر غیر حق، معرفت و بصیرت از انسان سلب خواهد شد.

حجت‌الاسلام قربان‌پور ضمن اشاره به این نکته که اصل عبادت باید برای خداوند متعال انجام شود، اظهار کرد: بدون تردید اطاعت از غیر پروردگار انسان را در منجلابی از فساد و تباهی هدایت کرده و روزنه‌های ایمان و تقوای الهی را در دل انسان می‌بندد.

وی تصریح کرد: حضور نوجوانان و جوانان در محافل نورانی و معنوی قرآن کریم آنها را از بند بندگی غیر خدا می‌رهاند؛ ازاین‌رو انسان تا زمانی که در سایه الطاف الهی قرار دارد و از مضامین و آیات الهی در راستای کسب موفقیت و پیروزی استفاده می‌کند، موفق خواهد بود.

این مقام مسئول در پایان، با اشاره به پخش زنده مراسم ویژه طرح ملی 1449 از شبکه ملی صدا و سیما، اظهار کرد: امیدست این برنامه که نوزدهمین برنامه طرح ملی قرآنی 1449 در سطح شهرستان‌های کشور است به نوجوانان و جوانان این استان انگیزه بیشتری دهد تا با قدرت و انگیزه مضاعف مبادرت به حفظ قرآن کریم کنند.

یادآور می‌شود؛ در این مراسم مجید جیرایی، قاری بین‌المللی استان مرکزی نیز به تلاوتی چند از آیات نورانی کلام وحی پرداخت.

captcha