کد خبر: 3323494
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰
حجت ‌الاسلام والمسلمین تدینی:

اعلام ویژه برنامه‌های شهادت امام علی (ع) با حضور قاری مصری در سیستان و بلوچستان

گروه فعالیتهای قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت امام علی (ع) ویژه‌برنامه های قرآنی با حضور قاری ممتاز مصری، استاد محمود یوسف عقل در سیستان و بلوچستان برگزار می شود.

حجت ‌الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرگزاری بین ‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: به مناسبت فرا رسیدن لیالی قدر و ایام شهادت امام علی (ع) ویژه‌برنامه های قرآنی با حضور قاری ممتاز مصری، استاد محمود یوسف عقل در سیستان و بلوچستان برگزار می شود.
وی گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، قاری مصری از 15 تیرماه امسال مصادف با 19 ماه مبارک رمضان وارد استان می شود و محافل قرآنی خود را در 14 مکان مختلف در شهرستان های زاهدان و زابل اجرا می‌کند.
تدینی بیان کرد: برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه سیستان و بلوچستان، مسجد جامع زاهدان، شرکت برق، سرای قرآن و نهج البلاغه، لشکر 88 زرهی و پدافند هوایی زاهدان از جمله برنامه های این قاری مصری است.
وی افزود: این قاری بین المللی همچنین در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی، مسجد مکی اهل سنت، نیروی انتظامی، سپاه سلمان، تیپ تکاور 110، مصلی قدس، نماز جمعه اهل سنت و همچنین شهرستان زابل نیز به اجرای قرائت قرآن می‌پردازد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان افزود: این محافل تا 19 تیرماه امسال ادامه دارد و امید است با این فرصت به وجود آمده، تمامی روزه داران و علاقه مندان نوای قرآنی کمال بهره‌مندی را از این محافل ببرند.

captcha