کد خبر: 3323506
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹
احمدی:

دقت نظر اخلاقی مقام معظم رهبری موجب دلگرمی شاعران طنز پردازان است

گروه اندیشه: عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اراک گفت: نکته‌ای که بسیار حائز اهمیت و جذاب بود، توجه اخلاقی حضرت آقا به کسب اجازه برای سرودن نقیضه از صاحب اثر بود که خوشبختانه بنده از قبل این اجازه را گرفته بودم و در نهایت نیز ایشان شعر را حکمت آمیز لقب دادند.

دکتر عباس احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌اللملی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به دیدار شاعران با مقام معظم رهبری که همزمان با سالگرد ولادت امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد گفت: شعر طنزی که در حضور حضرت‌ آیت‌الله‌ ‌خامنه‌ای خواندم، نقیضه‌ای بود بر یکی از اشعار فاضل نظری با مطلع «مرگ در قاموس ما از بی‌وفایی بهتر است/در قفس با دوست مردن از رهایی بهتر است» که در نوع خود در آن محفل ایجاد تنوع کرد.

احمدی ادامه داد: تلاش بنده بر این بود که در این محفل از  شعر طنز چند لایه‌ای استفاده کنم و نکته‌ای که بسیار حائز اهمیت و جذاب بود، توجه اخلاقی حضرت آقا به کسب اجازه برای سرودن نقیضه از صاحب اثر بود که خوشبختانه بنده از قبل این اجازه را گرفته بودم و در نهایت نیز ایشان شعر را حکمت آمیز لقب دادند.

وی با تأکید بر توجه مقام معظم رهبری به شعر و شعراء گفت: ایشان در بین تمام هنرها، به‌جز شعر، هیچ جلسه ثابت سالانه‌ای با هنرمندان ندارند و توجه‌ منحصر به فرد آقا به شعر و ادبیات زبانزد است و این جلسه را جلسه‌ای خودمانی می‌دانند و به آن علاقه خاصی دارند، همچنین ایشان نسبت به ادبیات به ویژه شعر معاصر اشراف کامل دارند.

شاعر طنزپرداز کشور ادامه داد: توجه مقام معظم رهبری به شعر جدی بیشتر از شعر طنز است اما این گونه نیست که به طنز بی‌توجه باشند، از سال 86 که در جلسات سالانه دیدار شاعران با حضرت آقا شعر طنز خوانده شد و ایشان هم واکنش مثبت و خوبی به آن داشتند، این سبک شعری به پویایی و بالندگی رسید.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اراک در پایان تأکید کرد:  تکرار شعر طنز در این گونه محافل نشانگر توجه مقام معظم رهبری به این سبک شعری است و این عنایت و دقت نظر اخلاقی ایشان در سرایش شعر طنز باعث دلگرمی شاعران فعال در این زمینه می‌شود.

قسمتی از  شعر طنز دکترعباس احمدی که در حضور رهبر معظم انقلاب قرائت شد از این قرار است:

مرگ نزد شاعران از بی‌نوایی بهتر است   وضع ما از مردم اتیوپیایی بهتر است

مدتی رفتم گدایی قطع شد یارانه‌ام!     باز دیدم شعر گفتن از گدایی بهتر است

نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی   مرغ بخت من، تو اینطوری نیایی بهتر است

دائماً بین بد و بدتر مخیّر می‌شویم      جبر از این اختیارات کذایی بهتر است

هیچ ترسم نیست از اعدام با تیر و تفنگ   پس بزن اما فقط تیر هوایی بهتر است

گفت استادم برو شاعر کمی تقلید کن     شعردزدی گاهی از مهمل‌سرایی بهتر است

captcha