کد خبر: 3323545
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۸

نگاهی به مسجد «کوپرو کوی» ترکیه + عکس

گروه بین‌الملل: مسجد «کوپرو کوی» استان «آدانا»ی ترکیه که به مسجد «یشیل»(سبز) مشهور است به سبب گل‌های‌های کاشته‌شده در محوطه‌ آن زیبایی بی‌نظیری را به خود گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از TRT Haber، در سال 1930 میلادی مسجدی با نام مسجد کوپرو کوی  در منطقه «کوپرولو» شهرستان «یورگیر» واقع در استان «آدانا»ی ترکیه احداث شد.
20 یا 25 سال پیش حیاط و پیرامون این مسجد مورد مرمت قرار گرفته و در محوطه آن گل‌های زیبایی کاشته شد. یک نوع از این گل‌های کاشته‌شده، گل پیچک بود. چندی بعد این گل رشد کرده و ضمن اینکه دیوارها و مناره‌های مسجد را دربرگرفت، نمای سبز رنگی نیز به آن بخشید. به همین دلیل امروزه از این مسجد در میان مردم با عنوان مسجد یشیل (مسجد سبز) یاد می‌شود.
«قدیر اور»، رئیس انجمن حفاظت از مسجد کوپرو کوی، در این باره می‌گوید: به اندازه‌ گل پیچک گل‌های رنگارنگ دیگری نیز در حیات مسجد وجود دارند که زیبایی منحصر به فردی را به این مسجد داده‌اند.
وی در ادامه سخنان خود افزود:  گل‌های پیچک با پوشاندن دیوارها و مناره‌ها سبب اعتدال هوا در فضای داخلی مسجد نیز شده است.  نمازگزارانی که به این مسجد می‌آیند هم از زیبایی‌ها و هم از فضای معنوی آن بهره‌مند می‌شود.

captcha