مصطفی محدثی خراسانی، شاعر آیینی کشورمان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اقدام اخیر اتحادیه ناشران دانمارک در اعلام آمادگی برای گنجاندن کاریکاتورهای توهینآمیز به پیامبر اسلام(ص) در کتب درسی این کشور عنوان کرد: در شرایط کنونی که با هجمههای دشمنان اسلام به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) روبه رو هستیم گنجاندن درسی به نام ادبیات آیینی با محوریت پیامبر اسلام(ص) در کتب درسی ضروری است.
محدثی خراسانی گفت: کتابهای درسی اولین دریچههای آشنایی کودکان با ادبیات و شعر فارسی کلاسیک هستند و با اینکه شعر جایگاه چشمگیری در زندگی هر انسان دارد و تمام کودکان قبل از ورود به مدرسه با شعر و ترانه آشنا میشوند، ولی آشنایی آکادمیک و کلاسیک آنها با ادبیات از کتابهای درسی شروع میشود.
این شاعر آیینی کشورمان تاکید کرد: هر چه در زمینه شعر و ادبیات آئینی خصوصاً برای قشر کودک و نوجوان سرمایهگذاری کنیم، باز هم جای کار بیشتری وجود دارد.
وی با اذعان بر تلاشهای صورت گرفته در رونق ادبیات آیینی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در سالهای اخیر با رشد شعر آئینی و ورود عناصری چون بیداری امت اسلام و محوریت پیامبر(ص) به این ساحت ورود کردیم که هنوز کافی نیست.
استفاده از عنصر آگاهیبخش ادبیات در قبال گروههای تکفیری و دشمنان اسلام
محدثی خراسانی از پیامبر اسلام(ص) به عنوان نقطه ثقل مسلمانان یاد کرد و توضیح داد: گنجاندن درس شعر و ادبیات آئینی با محوریت پیامبر اسلام(ص) در کتب درسی سرمایهگذاری فرهنگی و دینی مفیدی در شرایط کنونی محسوب میشود که از طرفی گروههای تکفیری آبروی اسلام را به خطر انداختهاند و از سوی دیگر دشمنان غربی ما از ابزارهای فرهنگی و هنری در برابر اسلام استفاده میکنند.
این شاعر آیینی در عین حال تصریح کرد: گنجاندن چنین درسی در کتابهای درسی باید با حساسیت و بررسی کارشناسی و علمی صورت بگیرد.
وی از پیامبر اسلام (ص) به عنوان اشرف انبیاء و بهار هستی یاد کرد و گفت: «هر صبح شکوه سرمدی میبینم/ هر شب نفحات احمدی میبینم/ هستی چو بهار جوشش نام شماست/ گلها همه را محمدی میبینم.»
این شاعر همچنین به رشد کیفی شعر آئینی کشورمان در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: در سالهای اخیر با پیدایش اشعار ناب در حوزه ادبیات آئینی روبه رو شدهایم که نویدبخش تکامل هر چه بیشتر این حوزه هستند.