کد خبر: 3323973
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۴

برگزاری محافل انس با قرآن کریم در مساجد شوش

گروه فعالیت‌های قرآنی: تاکنون بیش از هشت محفل انس با قرآن کریم در مساجد شهرستان شوش برگزار شده و برپایی این محافل تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

کریم ستاوی، مسئول کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد شهرستان شوش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: به مناسبت ماه رمضان، محافل انس با قرآن کریم در این ماه مبارک توسط کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد این شهرستان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: تاکنون بیش از 8 محفل انس با قرآن در مساجد این شهرستان برگزار شده است که از جمله آن محفل انس با قرآن مسجد چهارده معصوم است که شب گذشته 14 تیر با حضور قاریانی همچون عبدالرضا دبات، قاسم مختبی، جابر لطیفی و حیدر کاظمی برگزار شد.

مسئول کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد شهرستان شوش همچنین از برگزاری محفل انس با قرآن کریم در کانون فرهنگی - هنری سعادت مسجد حضرت ابوالفضل(ع) با حضور قاریانی همچون عبدالرضا دبات، قاسم مختبی، سید جاسم موسویان و جابر لطیفی شامگاه امروز 15 تیر و همچنین، برگزاری محفل انس با قرآن فردا شب 16 تیر در مسجد روستای مجید ضمدی و با حضور حسین زمانی و علی آل‌کثیر به عنوان قاری خبر داد.

ستاوی با اشاره به برگزاری محافل انس با قرآن کریم ویژه بانوان گفت: این محافل قرآنی شب گذشته در زینبیه حضرت ابوالفضل(ع)، کانون دانیال نبی(ع)، کانون خاتم‌الانبیاء و محفل مسجد حضرت ابوالفضل(ع) برگزار شد.

وی از دیگر فعالیت‌های قرآنی کانون‌های مساجد این شهرستان را اجرای مسابقات حفظ جزء سی قرآن برای نوجوانان در لیالی قدر عنوان و ابراز امیدواری کرد: برگزاری این محافل بتواند باعث انس بیشتر مردم با قرآن کریم شود.

captcha