کد خبر: 3323997
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷

مساجد شهرستان شوش؛ برگزارکننده جلسات تفسیر موضوعی قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: به‌مناسبت ایام ماه رمضان جلسات تفسیر موضوعی قرآن کریم از سوی کانون​های فرهنگی ـ هنری در مساجد شهرستان شوش برگزار می‌شود.

کریم ستاوی، مسئول کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد شهرستان شوش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: به‌مناسبت ماه رمضان جلسات تفسیر موضوعی قرآن کریم در برخی مساجد این شهر دائر شده است.

وی اظهار کرد: علاوه بر تشکیل جلسات جزءخوانی قرآن که در ماه مبارک رمضان همه روزه در همه مساجد این شهرستان برگزار می‌شود، جلسات تفسیر قرآن نیز در برخی مساجد این شهر در حال برگزاری است.

مسئول کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد شهرستان شوش افزود: این جلسات تفسیر با هدف شرح و بیان نکات آیات نورانی قرآن کریم، همه روزه پس از اقامه نماز صبح تشکیل شده و ائمه جماعات مساجد به صورت موضوعی مباحث تفسیری را برای نمازگزاران بیان می​کنند.

ستاوی خاطرنشان کرد: کانون​های فرهنگی​ ـ هنری خاتم‌الانبیاء، سعادت، موعود(عج)، فاطمیون، امام صادق(ع)، علمدار، اشراق، اهل بیت(ع)، محبان اهل‌ بیت(ع)، سیدالشهدا(ع)، ولایت، صاحب‌الزمان(عج)، باب‌الحوائج و فتح‌المبین از جمله برگزارکنندگان این جلسات تفسیر هستند.

وی یادآور شد: از دیگر برنامه​های کانون​های مساجد در این ماه مبارک، برگزاری محافل انس با قرآن کریم با دعوت از قاریان شهرستان، برگزاری مسابقات و جلسات پرسش و پاسخ مهدوی در شب​های قدر است.

captcha