کد خبر: 3324096
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۱
مهدی ورسه‌ای عنوان کرد:

افزایش خودباوری دانشجویان از طریق برنامه‌های قرآنی؛ هدف اصلی جهاددانشگاهی امیرکبیر

گروه دانشگاه: رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اشاره به توانمندسازی نیروهای نسل جوان برای ورود به عرصه‌های مسئولیت‌پذیری گفت: در حوزه فرهنگی، هدف ما افزایش روحیه خودباوری میان دانشجویان از طریق مشارکت در اجرای برنامه‌های قرآنی است.

مهدی ورسه‌ای، رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با فعالیت‌های این واحد،‌ گفت: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در سه حوزه پژوهشی، فرهنگی و آموزش‌های تخصصی و کوتاه‌مدت فعال است.

وی با اشاره به فعالیت‌های متمرکز این واحد در حوزه پژوهش افزود: در حال حاضر گروه تخصصی مهندسی نساجی و گروه معدن و محیط زیست جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر آمادگی اجرای پروژه‌های محصول‌محور را  در حوزه‌های مرتبط با توانمندی و ظرفیت‌‌های دانشگاه صنعتی امیر کبیر دارد و تاکنون علاوه بر تحقیقات فناورانه و محصول‌محور و تجاری‌سازی یافته‏‌های پژوهشی به‌منظور تولید ثروت از علم  بیش از 150 عنوان طرح‌های امکان‌سنجی واحدهای پربازده برای شهرک‌های صنعتی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی اجرا شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر همچنین هدف از فعالیت‌های پژوهشی را انجام طرح‌های فناورانه و محصول‌محور برای رفع نیازهای کشور و قطع وابستگی به خارج عنوان کرد و گفت: ما عمدتاً به‌دنبال طرح‌هایی هستیم که صرفاً محصول‌محور باشند تا با تکیه به بنیه علمی و پژوهشی نیروهای داخلی بتوانیم مانع خروج ارز از کشور شویم.

ارتقای بنیه‌ اعتقادی دانشجویان از طریق مشارکت در اجرای برنامه‌های قرآنی

وی همچنین با اشاره به توانمندسازی نیروهای نسل جوان برای ورود به عرصه‌های مسئولیت‌پذیری در کشور عنوان کرد: در حوزه فرهنگی، هدف ما جذب دانشجویان، ارتقای بنیه‌ اعتقادی آن‌ها، افزایش روحیه خودباوری و امید به آینده از طریق مشارکت در اجرای برنامه‌های فرهنگی ـ هنری و قرآنی است.

ورسه‌ای اولویت اصلی جهاددانشگاهی را توانمندسازی دانشجویان دانست و افزود: باید دانشجویان را توانمند کنیم تا از گوشه‌نشینی و کارهای غیر ارزشی و بدون بازدهی که بعضاً دچار آن می‌شوند فاصله بگیرند و جذب فعالیت‌های فرهنگی شوند. بهترین مکان برای توانمند ساختن دانشجویان،‌ کارهای فرهنگی و گروهی در محیط دانشگاه و جهاددانشگاهی است.

چاپ سالانه 60 عنوان اثر از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر

وی افزود: یکی دیگر از رسالت‌های ما در جهاددانشگاهی؛ گسترش فرهنگ کتاب‌نویسی است که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز هست. انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با چاپ سالانه بیش از 60 عنوان اثر در حوزه‌های فنی ـ مهندسی، مدیریتی و علوم پایه و همچنین انجام کارهای خدمات چاپ و نشر برای سازمان‌ها و نهادهای متقاضی، به‌عنوان یکی از معتبرترین انتشارات کشور شناخته شده است.

ورسه‌ای با اشاره به حوزه آموزش، تصریح کرد: فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه آموزش،  بیشتر بر آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت و همچنین آموزش زبان انگلیسی، آلمانی و فرانسه استوار است.

رئیس جهاد دانشگاهی امیرکبیر  با بیان اینکه شرکت در این دوره‌ها برای عموم آزاد است، گفت: در کنار آموزش‌های کوتاه‌مدت، آموزش‌های تخصصی و اشتغال‌زا در حوزه صنعت را متناسب با توانمندی و ظرفیت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال اجرا داریم که از جمله آن‌ها می‌توان به دوره‌های تخصصی در حوزه صنعت برق، مهندسی پزشکی، نساجی، پلیمر، عمران و محیط زیست، معدن و حوزه‌های علوم نفتی اشاره کرد که متناسب با هر دوره گواهی‌نامه معتبر ارائه می‌شود. همچنین آموزش دوره‌های ارتقای کارکنان دولت براساس مجوز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور برای سازمان‏ها و نهادهای دولتی و وزارتخانه‏ها نیز به‌صورت مستمر در حال برگزاری است.

وی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به لحاظ جایگاه و ویژگی‏‌هایی که دارد بین دانشجویان یک محل خاص و مطمئن محسوب می‌شود که بسیاری از خانواده‌‏های دانشجویان تمایل دارند که فرزندانشان در فعالیت‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی جهاد حضور داشته باشند.

در پایان مهدی ورسه‌‏ای افزود: مجموعه جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با افتخار آمادگی دارد تا در انجام تحقیقات فناورانه با اساتید دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، انجام کارهای فاخر فرهنگی و نیز برگزاری دوره‌‏های آموزش‏‌های تخصصی کوتاه‌مدت با سازمان‏‌ها و نهادها همکاری کند.

captcha