کد خبر: 3326547
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳

برگزاری دومین دوره دانش‌افزایی اساتید دانشگاه علوم پزشکی اهواز

گروه اندیشه: دوره دانش‌افزایی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌‌شاپور اهواز با موضوع «اندیشه سیاسی اسلام سطح ۲» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، دومین کارگاه دانش‌افزایی اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز 21 تا 24 تیرماه برگزار می‌شود. محوریت این کارگاه دانش‌افزایی «اندیشه سیاسی اسلام سطح 2»، تدوین شده است که در دانشکده پرستاری و مامایی این دانشگاه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوروزی از قم مدرس کارگاه دانش‌افزایی استادان این دانشگاه است. کارگاه 4 روزه دانش‌افزایی اساتید هر روز با یک گروه از شرکت‌کنندگان از ساعت 9 تا 13 تشکیل می‌شود.

نخستین دوره دانش‌افزایی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز 8 تا 11 تیرماه برگزار شد که در آن به موضوع «اخلاق علمی حرفه‌ای اسلامی» پرداخته شد. مجری برگزاری این کارگا‌ه‌های دانش افزایی معاونت آموزشی دانشگاه است و مدرس و محتوا از سوی نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تعیین می‌شود.

همچنین، ساعت 8:30 فردا یکشنبه، 21 تیرماه و به‌مناسبت روز عفاف و حجاب مشاوران امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی اهواز  با مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دیدار خواهند داشت.

captcha