کد خبر: 3327318
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
صابر فرزام مطرح کرد:

لزوم حضور دانشگاه‌ها با تمام ظرفیت در نمایشگاه قرآن سال آینده

گروه دانشگاه: رئیس بخش دانشگاهی نمایشگاه بین‌المللی قرآن با بیان اینکه آنچه در این بخش ارائه شد، تمام ظرفیت‌های دستگاه‌ها نبود، گفت: جا دارد مجموعه‌های دانشگاهی در سال آینده با حداکثر توان در این بخش حضور داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حمیدرضا صابر فرزام، رئیس بخش دانشگاهی بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم شب گذشته، 21 تیرماه در مراسم اختتامیه این بخش اظهار کرد: در حالی که بیست و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن را پشت سر می‌گذاریم، هفدهمین دوره بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن به کار خود پایان داد.

وی افزود: در سال‌های اول برگزاری نمایشگاه قرآن بخش دانشگاهی وجود نداشت و بعدها با پیشنهاد جهاد دانشگاهی و استقبال مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این بخش نیز به نمایشگاه اضافه شد و توانست رفته رفته قوت بگیرد و به یکی از مهمترین بخش‌های نمایشگاه قرآن تبدیل شود.

صابر فرزام ضمن تشکر از افرادی که طی سال‌های گذشته مسئولیت بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن را برعهده داشتند، گفت: بخش دانشگاهی طی این چند سال تجربیات خوبی اندوخته و فراز و فرودهایی داشته است.

رئیس بخش دانشگاهی نمایشگاه بیست و سوم با تأکید بر اینکه نمایشگاه قرآن باید متفاوت با سایر نمایشگاه‌ها باشد، گفت: در نمایشگاه‌های تجاری موضوع اصلی تبلیغ و ترویج کالاها برای فروش است، اما در نمایشگاه قرآن نباید فکرمان این باشد که سازمان و فعالیت‌های خود را تبلیغ کنیم، بلکه این فضا محلی است برای مسئولان حوزه قرآنی دانشگاهی تا نقاط قوت و ضعف خود را نشان دهند.

صابر فرزام عنوان کرد: دستگاه‌ها می‌توانند توانمندی‌ها و احیاناً مواردی که نتوانستند به خوبی از عهده آن برآیند را اعلام کنند تا با همکاری دیگر دستگاه‌ها خلأها را پر کند.

رئیس بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن تصریح کرد: زمانی نمایشگاه مفید خواهد شد که هر یک از دستگاه‌های دانشگاهی در پایان نمایشگاه به این نتیجه رسیده باشند که برای سال آینده با کدام یک از نهادها باید همکاری داشته باشند تا بتواند پربارتر و با دستاوردهای مناسب‌تری در نمایشگاه حضور پیدا کند.

باغ موزه دفاع مقدس هنوز آمادگی لازم برای برپایی نمایشگاه قرآن را ندارد

صابر فرزام با اشاره به فضای بخش دانشگاهی نمایشگاه بیست و سوم گفت: باغ موزه دفاع مقدس هنوز آمادگی لازم برای برپایی نمایشگاه قرآن را ندارد و امیدواریم سال آینده برای برگزاری این نمایشگاه آماده‌تر بشود و بتوانیم در فضای مناسبی حضور یابیم.

وی افزود: سال گذشته به دلیل محدودیت‌هایی که در فضای نمایشگاه وجود داشت، حدود 90 مترمربع به بخش دانشگاهی اختصاص داده شد که این فضا امسال به حدود 900 متر در فضای سرپوشیده و 500 متر در فضای باز نمایشگاه افزایش یافته است.

صابر فرزام همچنین اظهار کرد: امسال آنچه در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن ارائه شد، درصد کمی از توانمندی‌ها و فعالیت‌های دانشگاه‌ها در حوزه قرآن بود که جا دارد مجموعه‌های دانشگاهی در سال آینده با حداکثر توان در این بخش حضور داشته باشند.

رئیس بخش دانشگاهی نمایشگاه بین‌المللی قرآن تصریح کرد: قطعاً دستاوردهای دانشگاه‌ها آنچه امسال ارائه شد، نیست و لازم است در سال بعد با توان بیشتری حضور داشته باشیم تا بتوانیم توانمندی‌های یکدیگر را بهتر بشناسیم.

وی در مورد انتقادها مبنی بر استقبال کمرنگ بازدیدکنندگان نمایشگاه بین‌المللی قرآن از بخش دانشگاهی گفت: به دلیل پراکندگی نمایشگاه و جاذبه‌ای که بخش‌های فروش نمایشگاه داشتند، مورد استقبال بخشی از مردم قرار گرفتند.

بررسی اینکه آیا بخش دانشگاهی مخاطبان خاص دارد؟

صابر فرزام تأکید کرد: باید این مسئله بررسی شود که آیا بخش دانشگاهی و تولیدات این بخش باید به گونه‌ای باشد که مورد استقبال عموم مردم قرار گیرد و یا بخش دانشگاهی مخاطبان خاص خود را دارد؟

وی ادامه داد: طبیعی است که بخش دانشگاهی مانند بخش فروش نیست که انتظار استقبال عمومی را داشته باشیم؛ در این بخش باید افرادی از قشر دانشگاهی حضور داشته باشند و در غرفه‌ها نیز افراد کیفی مستقر شوند تا شاهد شکل‌گیری مباحث‌های مختلف در این بخش باشیم.

captcha