کد خبر: 3327386
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
عباسی‌مقدم:

جاذبه‌های قرآن را به جامعه معرفی کنیم/ دست مسئولان قرآنی دانشگاه‌ها را باز بگذارید

گروه دانشگاه: رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با تأکید بر نیاز جامعه به مباحث قرآنی گفت: باید از هر طریقی اقشار مختلف مردم را به سمت جاذبه‌های قرآن بکشانیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مصطفی عباسی‌مقدم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شب گذشته، 21 تیرماه در مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی نمایشگاه بین‌المللی قرآن با بیان ینکه امروز بیش از هر زمانی دیگری نیازمند بازگشت به قرآن هستیم، گفت: باید از هر طریقی اقشار مختلف مردم را به سمت جاذبه‌های قرآن بکشانیم.
وی اظهار کرد: مطالب و مفاهیم قرآن در دسترس همه بشر نیست؛ چرا که مفاهیم بلندی دارد و از افق دید همگان به دور است؛ تنها عده خاصی می‌توانند زیبایی‌های قرآن را درک کنند و به فهم کهن پیام قرآن نائل شوند؛ بنابراین باید سعی کنیم از طرق مختلف اقشار و گرایش‌های مختلف را به سمت قرآن و ارزش‌های قرآنی جذب کنیم.
عباسی‌مقدم افزود: در این راستا نمایشگاه سنبلی است تا بهترین شرایط فراهم شود برای اینکه همه استعدادها و تلاش‌ها متمرکز شوند و در مسیر قرآن حرکت کنند.
وی ادامه داد: باید نمایشگاه را از این منظر دید تا بر اساس کارکرد ذاتی خود جامعه را پر از نشاط و طرح و برنامه کند؛ اینجاست که نقش دانشگاه برجسته می‌شود چرا که تولیدکننده فکر و اندیشه و متصل کننده مرز دانش است.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: دانشگاه موظف است مرزهای دانش را توسعه دهد که یکی از شاخه‌های دانش مربوط به دین و فرهنگ است که در کنار فعالیت‌های قرآنی می‌تواند تنوع بیشتری داشته باشد.
وی تصریح کرد: مطمئناً اگر فضای مدیریتی دست نهادها و مسئولان قرآنی دانشگاه‌ها را بازتر بگذارند و بودجه و امکانات لازم را فراهم کنند زمینه برای طرح‌های نو و برنامه‌های بدیع و ابتکاری در دانشگاه‌ها آماده می‌شود و می‌تواند برای اقشار جامعه الهام‌بخش بوده و فکر و طرح و برنامه ارائه دهد؛ چرا که می‌توان گفت ناب‌ترین استعدادهای فکری و ذهنی در دانشگاه‌ها حضور دارند.
عباسی‌مقدم گفت: امیدوارم این فعالیت و شکوفایی که به صورت نسبی در حوزه قرآنی شاهد هستیم ادامه پیدا کند و به یک رنسانس قرآنی در جامعه تبدیل شود؛ چرا که امروز نیازمند بازگشت جدی به آموزه‌ها و ارزش‌های قرآنی هستیم.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت همچنین اظهار کرد: امیدوارم شرایط لازم فراهم شود تا در سال‌های بعد بتوانیم حضور فعالی در نمایشگاه داشته باشیم و حداقل 70 درصد از توانمندی‌های قرآنی دانشگاه‌ها را در این بخش ببینیم.
عباسی‌مقدم عنوان کرد: بسیاری از دانشگاه‌ها فعالیت‌های خوبی در زمینه قرآن دارند که نتوانسته‌اند آنها را به خوبی منعکس کنند؛ اگر تمام آنچه در دانشگاه‌ها در این حوزه می‌گذرد را منعکس کنیم مایه تعجب خواهد شد.

captcha