به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، سیدضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شب گذشته، 21 تیرماه در مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی نمایشگاه بینالمللی قرآن نمایشگاه با بیان اینکه مادامی که احساس نیاز به قرآن نکنیم خدمت و تلاشمان در این مسیر جدی نخواهد بود، گفت: باید به این نکته توجه کنیم که قرآن در مسیر سعادت و رسیدن ما به کمال چه نقشی ایجاد میکند و اگر تمسک و پیوند با قرآن نداشته باشیم کجای زندگی ما دچار ضعف و خلأ میشود؟ اگر به این سؤالات جواب دادیم حرکتی از دل و جان ما میجوشد و ما را در این مسیر قرار میدهد، اما اگر نتوانیم جواب دهیم ممکن است حتی اگر کار مختصری هم در این زمینه انجام دهیم خود را طلبکار بدانیم و احساس رضایت کنیم.
وی افزود: وقتی با قرآن انس بگیریم سعی میکنیم در زندگی خود آن را به کار بگیریم و اگر اندک بصیرتی داشته باشیم تأثیر آن را در زندگی خود احساس خواهیم کرد؛ البته رزقی که مورد نیاز ماست تنها مسائل مادی نیست.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همچنین عنوان کرد: یکی از نعمتهایی که خداوند به ما داده، قرآن کریم است که مسیر ارشاد به سمت آرمانها و اهداف و غایاتی که در زندگی داریم را تعریف کرده است و نیز در شناخت درست اهداف و انتخاب مسیر نیاز به قرآن داریم.
هاشمی با بیان اینکه انس و الفت و تدبر در قرآن موجب کمال ماست، گفت: این مسئله صرفاً با روخوانی قرآن میسر نخواهد شد؛ روخوانی یک دریچه و دروازهای برای افقهای متعالیتر است.
وی افزود: از دیگر برکات قرآن این است که از آن بهره ببریم به گونهای که رافع نیاز ما و کمال ما شود؛ در این صورت حتی یک آیه از قرآن نیز میتواند زندگی ما را به پیش ببرد و زمانی که با قرآن انس بگیریم خیر دنیا و آخرت را به دست خواهیم آورد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: نمایشگاه قرآن نیز مقدمهای برای انس با این کتاب آسمانی است و اگر دانشگاهیان ما که قشر نخبه و گروه مرجع جامعه هستند بتوانند مسیر را از این رهگذر پیدا کنند میتوانند با حرکت خود مروج این فرهنگ باشند.
هاشمی با اشاره به ضرورت برپایی نمایشگاههای قرآنی در طول سال در محیطهای دانشگاهی گفت: امیدوارم بتوانیم در طول سال و در همه بخشها این نمایشگاهها را داشته باشیم تا دانشجویان بتوانند فضای قرآنی را به صورت ملموس داشته باشند.