کد خبر: 3328267
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۵

برپایی نمایشگاه «عفاف وحجاب» در میناب

گروه اجتماعی: رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی میناب گفت: به‌مناسبت هفته عفاف و حجاب، نمایشگاهی تحت همین عنوان در میناب برپا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، رضا اوژند، رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی میناب دیروز، 23 تیرماه در جمع خبرنگاران گفت: به‌مناسبت هفته عفاف وحجاب، نمایشگاهی با همین موضوع در حسینیه امیرالمؤمنین(ع) محله زرکی شهرستان میناب برگزار شد.
وی افزود: این نمایشگاه باهدف معرفی الگوهای اسلامی، ایرانی، حجاب با رویکرد محلی و بومی برای خانواده‌ها و به‌ویژه نسل جوان برپا شد و در صورت رعایت آن، جامعه از هر گزندی مصون خواهد ماند.
در این نمایشگاه، پوشاک و لباس‌‌های محلی، کتاب و آثار مکتوب با موضوع عفاف و حجاب، تراکت‌های تبلیغاتی و آموزشی، تابلوهای نقاشی، کلاس‌های آموزشی برای خانواده‌ها، نمایش فیلم و ایستگاه نقاشی با موضوع حجاب وعفاف برای کودکان و … برپا شده است.
یادآور می‌شود، این نمایشگاه توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد، امور کتابخانه‌ها و معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی میناب صبح و بعد از ظهر برای بازدید علاقه مندان دایر است.

captcha