کد خبر: 3328593
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹

«بر مناره‌های شهر» پایان یافت

گروه جامعه: پس از پانزده روز از تلاوت قاریان ممتاز کشوری ظهر امروز متروی چهار راه ولیعصر تهران شاهد آخرین هنرنمایی این نوجوانان در رمضان المبارک بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) پس از 15 روز مراسم اختتامیه برمناره‌های شهر، تلاوت قاریان نوجوان در مترو ظهر امروز، 24 تیرماه در فرهنگ‌سرای متروی چهار راه ولیعصر تهران برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این همایش که محسن نایبی، مدیرعامل بهره‌برداری مترو شهر تهران حضور داشت، سه نفر از حافظان و قاریان ممتاز کشوری به تلاوت آیاتی از قرآن مجید پرداختند.


در ابتدای این محفل امیر حسین حیدری حافظ 20 جزء قرآن کریم و رتبه نخست مسابقات اوقاف به قرائت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت، پس از وی نیز محمد حسین رفیعی نفر اول مسابقات  مدارس تهران آیات الهی را در سالن مترو طنین انداز کرد.

پس از قرائت این دو قاری نوجوان که با استقبال مسافران و ره‌گذاران مترو مواجه شده بودند نوبت به امیر حسین یادگاری رتبه اول مسابقات حفظ کشور در 1393 و مسابقات اوقاف تهران رسید تا با صدای ملاکوتی خود حاضران را به وجدی روحانی برساند.


در پایان این محفل، قاریان ممتاز و نوجوان کشور توسط نائبی و دیگر مسئولان حاضر با اهدای جوایزی مورد تقدیر قرار گرفتند.


برنامه مناره های شهر در قالب کرسی های تلاوت قرآن و اذان گاهی برای نخستین بار در با حضور شش نفر از قاریان ممتاز کشوری و استانی در سه ایستگاه دروازه دولت، امام خمینی(ره) و چهار راه ولی‌عصر در طول 15 روز از ماه رمضان از سوی فرهنگسرای متروی تهران برگزار شد.

captcha