کد خبر: 3332003
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
حجت‌الاسلام تقوی:

توافق هسته‌ای جایگاه ایران را به عنوان قدرت اول منطقه تثبیت می‌کند

گروه سیاسی: امام جمعه ساوه تصریح کرد: مذاکرات نگاه جهان را به ایران تغییر داد و باعث شد دولت ایران در کنار دولت‌های بزرگ دنیا قدم بردارد و جایگاه ایران را به عنوان قدرت اول منطقه تثبیت کرد و مهمترین وظیفه شرعی ما حمایت از تیم مذاکره کننده و اقدامات اخیر آنها است.

حجت‌الاسلام سیدحسین تقوی، امام جمعه ساوه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: ازجمله اقداماتی که رهبر نظام مد نظر داشتند مسیر تنش‌زدایی و برقراری ارتباط با جهان بود که به حمدالله با دعاهای مردم در شب‌های قدر و همت مسئولین محقق شد و ایرن توانست بعد از سال‌ها حقوق هسته‌ای و اقتصادی خود را احیاء کند.

وی با بیان اینکه وعده انتخاباتی رئیس جمهورمحترم بر لزوم تحقق توافقات هسته‌ای تاکید داشت ادامه داد: سال‌ها دولت‌های استکباری با اقدامات ظالمانه خود ما را ازحقوقمان در حوزه انرژی هسته‌ای محروم کرده بودند، اما تلاش‌های مداوم  جناب آقای روحانی و کابینه ایشان و در رأس آنها دیپلماسی قوی ظریف با هدایت‌های رهبری توانست نور امیدی به ایران برگرداند و نتیجه را به نفع تک تک ملت ایران پیش ببرد.

امام جمعه ساوه تصریح کرد: مذاکرات نگاه جهان را به ایران تغییر داد و باعث شد ملت و دولت ایران در کنار دولت‌های بزرگ و ابر قدرت دنیا قدم بردارد و جایگاه ایران را به عنوان قدرت اول منطقه تثبیت کرد و درپی بازشدن فضای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی مهمترین وظیفه شرعی ما حمایت از تیم مذاکره کننده و اقدامات اخیر آنها است.

حجت‌الاسلام تقوی در پایان با بیان اینکه دستاورد بزرگ مذاکرات معرفی ایران به عنوان کشور صلح‌آمیز هسته‌ای به سراسر دنیا است افزود: تحریم‌ها و قطعنامه شورای امنیت  علیه ایران لغو خواهد شد و با ظرفتیت اقتصادی که ایران دارد زمینه جبران آسیب‌های گذسته فراهم خواهد شد.

captcha