کد خبر: 3332092
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱

دوره تربیت مربی قرآن در شوش برگزار می​شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره تربیت مربی قرآن کریم در رشته​های روخوانی، روان‌خوانی و صوت و لحن قرآن در شهرستان شوش برگزار می​شود.

کریم ستاوی، کارشناس امور قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوش به‌منظور پرورش مربیان قرآنی مورد نیاز مساجد و همچنین، توسعه آموزش قرآن از اعضای کانون‌های مساجد و مؤسسات قرآنی برای شرکت در دوره‌های تربیت مربی قرآنی ثبت‌نام می‌کند.

وی با بیان اینکه دوره تربیت مربی در رشته​های روخوانی، روان‌خوانی و صوت و لحن قرآن کریم برگزار می​شود، افزود: مدرسان این دوره که مردادماه برگزار خواهد شد، سید علی موسویان، قاسم مختبی، حیدر کاظمی و مریم آل‌کثیر هستند.

کارشناس امور قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوش با اعلام اینکه نام‌نویسی در دوره تربیت مربی قرآنی تا 15 مردادماه سال جاری ادامه دارد، گفت: این دوره قرآنی از 16 مرداد به مدت 20 روز در تالار فجر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوش برگزار می‌شود.

ستاوی در پایان سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: کلاس​های این دوره آموزشی در دو بخش بانوان و آقایان برگزار خواهد شد.

captcha